The Velvet Roses boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2695,-
 • Duur
  2 x 60 of 3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij The Velvet Roses boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Velvet Roses. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Rozen verwelken, bandjes vergaan maar The Velvet Roses zijn op elk feest AAN!

Biografie The Velvet Roses

The Velvet Roses is een frisse feestband die de vetste hits en alleen de allergrootste meezingers speelt. De heren van The Velvet Roses weten je vanaf de eerste minuut je hart te veroveren en je in te pakken bij elk nummer.

Boekingen van The Velvet Roses

Door de energie die de gangmakers aan de nummers meegeven is één ding zeker: Stilstaan is geen optie!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Velvet Roses kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Velvet Roses wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Velvet Roses wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Velvet Roses online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Velvet Roses kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Velvet Roses boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Velvet Roses kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Velvet Roses boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Velvet Roses

The Velvet Roses inhuren

€2.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Velvet Roses

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 of 3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround€2695,-
Live bandshow2 x 60 of 3 x 45 minuteninclusief tot 500 personen5 personenAllround€3395,-
Live bandshow2 x 60 of 3 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen5 personenAllround€3850,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.795,-
€2.695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand