Groove Department boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3750,-
 • Duur
  2 x 60 of 3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, enkel backline
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Groove Department boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Groove Department. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Groove Department is de ultieme top-100 coverband voor feesten in binnen- en buitenland. Denk aan vier spetterende blazers, een strakke ritmesectie en een waanzinnige frontvrouw. Gedreven door aanstekelijk enthousiasme met een groovy sound en unieke arrangementen. Dát is Groove Department!

Biografie Groove Department

Sinds de oprichting heeft de band al vele successen behaald. Zo werden Paradiso en poppodium 013 platgespeeld in de landelijke finales van de Clash of the Coverbands. Ook deelde de band het podium met onder andere Guus Meeuwis, Bløf, Miss Montreal en Kensington. De liveshows zijn een uitgekiende mix van populaire hits van nu en de classics van toen. De band speelt door heel Nederland, maar daarnaast gaat Groove Department ook regelmatig op tournee naar het buitenland. Enkele recente bestemmingen zijn Aruba, Bonaire, Curaçao, Frankrijk, Spanje en Suriname.

Boekingen van Groove Department

Groove Department kan op verzoek in kleine bezetting een jazzrepertoire spelen om de avond met achtergrondmuziek stijlvol in te luiden en vervolgens in complete formatie de dansvloer op zijn kop te zetten. Met een vast technisch team voor licht en geluid onder leiding van Hans Wijnbergen wordt bij elke gelegenheid de optimale Groove Department sound neergezet. Dé band voelt zich als een vis in een water op zowel festivals, pleinfeesten en tentfeesten, maar is ook perfect geschikt voor besloten evenementen, bedrijfsfeesten, jubilea, etc.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Groove Department kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Groove Department wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Groove Department wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Groove Department online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Groove Department kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Groove Department boeken

Ben jij benieuwd hoe je Groove Department kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Groove Department boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Groove Department

Groove Department inhuren

€3.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Groove Department

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 of 3 x 45 minutenexclusief, enkel backline9 personenAllround€3750,-
Live bandshow2 x 60 of 3 x 45 minuteninclusief tot 300 personen9 personenAllround€3995,-
Live bandshow2 x 60 of 3 x 45 minuteninclusief tot 750 personen9 personenAllround€4250,-

Vergelijkbare artiesten

€3.695,-
€3.695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand