Groove Department boeken

Gage inclusief geluid tot 750 personen: € 3.595,-
€3.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3295,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Groove Department is de ultieme top-100 coverband voor feesten in binnen- en buitenland. Denk aan vier spetterende blazers, een strakke ritmesectie en een waanzinnige frontvrouw. Gedreven door aanstekelijk enthousiasme met een groovy sound en unieke arrangementen. Dát is Groove Department!

Groove Department boeken

Sinds de oprichting heeft de band al vele successen behaald. Zo werden Paradiso en poppodium 013 platgespeeld in de landelijke finales van de Clash of the Coverbands. Ook deelde de band het podium met onder andere Guus Meeuwis, Bløf, Miss Montreal en Kensington. De liveshows zijn een uitgekiende mix van populaire hits van nu en de classics van toen. De band speelt door heel Nederland, maar daarnaast gaat Groove Department ook regelmatig op tournee naar het buitenland. Enkele recente bestemmingen zijn Aruba, Bonaire, Curaçao, Frankrijk, Spanje en Suriname.

Boekingen van Groove Department

Groove Department kan op verzoek in kleine bezetting een jazzrepertoire spelen om de avond met achtergrondmuziek stijlvol in te luiden en vervolgens in complete formatie de dansvloer op zijn kop te zetten. Met een vast technisch team voor licht en geluid onder leiding van Hans Wijnbergen wordt bij elke gelegenheid de optimale Groove Department sound neergezet. Dé band voelt zich als een vis in een water op zowel festivals, pleinfeesten en tentfeesten, maar is ook perfect geschikt voor besloten evenementen, bedrijfsfeesten, jubilea, etc.

Direct Groove Department huren? Klik hier voor boekingen van Groove Department

Groove Department boeken

€3.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Groove Department

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband3 x 45 minutenexclusief9 personenAllround€3295,-

Vergelijkbare artiesten

€3.495,-
€3.495,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand