Yung Felix boeken

Top muziekproducer en DJ
Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Urban
Yung Felix boeken voor jouw party of event? Vaak zonder shirt, altijd met gouden tand. Felix Laman, aka Yung Felix, behoort tot de absolute top van muziek producers in Nederland. Yung Felix stond in zijn begin jaren als producer met name bekend om zijn unieke trap sounds die hij, samen met onder andere Yellow Claw, in zijn tracks verwerkte. Na een tijd van rust keerde YF terug met verschillende samenwerkingen waaronder met Bizzey, Kraantje Pappie, Josylvio & Hef.

Yung Felix boeken

Voor zijn DJ-sets, die zich laten beschrijven als knallend, put hij uit een combinatie van eigen producties en alles wat ratchet is. Veel producties van Yung Felix zijn regelmatig terug te horen in de clubs. Denk aan de hits ‘Loco’ met Poke en Dopebwoy, ‘Vroom’ met Famke Louise en Bokoesam.

Van alle feesten thuis

Yung Felix wordt de laatste jaren erg veel geboekt en is van alle feesten thuis. In 2018 brengt Yung Felix de mega track ‘JA!‘ uit samen met BizzeyKraantje Pappie en Chivv en is deze niet meer weg te dromen. Yung Felix zijn nummers zijn onmisbaar op evenementen en zijn ook zeker een topopvulling van uw gelegenheid.

Boekingen van Yung Felix

Felix heeft zich aangesloten bij het label van Noah’s Ark, waar hij zich zal focussen op releases op eigen titel. Niet alleen nationaal wordt Yung Felix steeds groter, ook internationaal heeft hij grote plannen. Met zijn nieuwe deal bij Barclays/Def Jam gaat Yung Felix een nieuwe stap maken in zijn carrière. Yung Felix is hard bezig met zijn nieuwe wapenfeit welke snel het licht zal gaan zien. Met dit aankomende house Album duikt hij een weg in die wij nog niet van hem gewend zijn maar welke door het publiek ongetwijfeld gewaardeerd zal gaan worden! Direct Yung Felix boeken? Klik hier voor boekingen van Yung Felix

Yung Felix boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Yung Felix

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrbanOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Dio

Op aanvraag
Op aanvraag