Chivv boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 20-30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rapper
 • Genre
  Urban

Chyvon Pala, beter bekend onder de artiestennaam Chivv, is een ex lid van de rapformatie SBMG die onder andere bekend zijn van hits als ‘Oeh Na Na’, ‘4x duurder’ en ‘Lit’. Al hun hits zijn goed voor meer dan 100 miljoen streams. Tijdens zijn tijd in SBMG maakte de artiest al vaker solo uitstapjes en werkte hij mee aan de nummers ‘JA!’, ‘Cartier’, ‘Beetje Moe’ en ‘Huts’. De nummers ontvangen opgeteld 140 miljoen streams.

Chivv boeken

Eind 2018 is het roer omgegooid, tijd voor Chivv zijn solocarrière. Eerlijk is eerlijk; een betere start had Chivv niet kunnen wensen! Zo bracht hij allereerst zijn soloproject ‘PUSH’ uit onder zijn eigen label, genaamd Un4gettable. Hier staan onder andere de single ‘WEINIG WOORDEN ZEGGEN VEEL’, ‘HOUDINI ft. Henkie-T’, ‘LOOK RICH ft. Ronnie Flex & JoeyAK’ op.

Boekingen van Chivv

Begin 2019 heeft Chivv ervoor gekozen om als soloartiest verder te gaan. Hij bracht zijn eerste solo nummer uit ‘Ewa Ewa/Expose The Game’. Het werd een nummer 1 hit waarbij de bijbehorende videoclip binnen een aantal dagen meer dan 1 miljoen keer werd bekeken. Niks lijkt de ambitieuste artiest nog in de weg te staan. Chivv is hard aan het werk voor zijn solo album, om ook daarmee de clubs op zijn kop te zetten en de hitlijsten te bestormen met ritmische beats en zijn kenmerkende teksten.

Direct Chivv boeken? Klik hier voor boekingen van Chivv

Chivv boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Chivv

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rapper1 x 20-30 minutenexclusief2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand