Chivv boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 20-30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rapper
 • Genre
  Urban

Wil jij Chivv boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Chivv. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Chyvon Pala, beter bekend onder de artiestennaam Chivv, is een ex lid van de rapformatie SBMG die onder andere bekend zijn van hits als ‘Oeh Na Na’, ‘4x duurder’ en ‘Lit’. Al hun hits zijn goed voor meer dan 100 miljoen streams. Tijdens zijn tijd in SBMG maakte de artiest al vaker solo uitstapjes en werkte hij mee aan de nummers ‘JA!’, ‘Cartier’, ‘Beetje Moe’ en ‘Huts’. De nummers ontvangen opgeteld 140 miljoen streams.

Biografie Chivv

Eind 2018 is het roer omgegooid, tijd voor Chivv zijn solocarrière. Eerlijk is eerlijk; een betere start had Chivv niet kunnen wensen! Zo bracht hij allereerst zijn soloproject ‘PUSH’ uit onder zijn eigen label, genaamd Un4gettable. Hier staan onder andere de single ‘WEINIG WOORDEN ZEGGEN VEEL’, ‘HOUDINI ft. Henkie-T’, ‘LOOK RICH ft. Ronnie Flex & JoeyAK’ op.

Boekingen van Chivv

Begin 2019 heeft Chivv ervoor gekozen om als soloartiest verder te gaan. Hij bracht zijn eerste solo nummer uit ‘Ewa Ewa/Expose The Game’. Het werd een nummer 1 hit waarbij de bijbehorende videoclip binnen een aantal dagen meer dan 1 miljoen keer werd bekeken. Niks lijkt de ambitieuste artiest nog in de weg te staan. Chivv is hard aan het werk voor zijn solo album, om ook daarmee de clubs op zijn kop te zetten en de hitlijsten te bestormen met ritmische beats en zijn kenmerkende teksten.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Chivv kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Chivv wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Chivv wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Chivv online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Chivv kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Chivv boeken

Ben jij benieuwd hoe je Chivv kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Chivv boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Chivv

Chivv inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Chivv

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rapper1 x 20-30 minutenexclusief2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand