Wir Sind Spitze boeken

Diverse boekingsmogelijkheden (zie onder)
€5.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5595,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Oktoberfest

Wil jij Wir Sind Spitze boeken voor jouw party of event? Wir Sind Spitze = ENERGIEK, VERRASSEND EN ENIG IN ZIJN SOORT!” Zo is deze powerband uit de Zuid-Limbugse heuvels eigenlijk nog het best te omschrijven. Gooi de beste volksmuziek, dance, schlagers en de nieuwste hits samen in je cocktailshaker en je krijgt de unieke Wir sind SPITZE! Flavour! Door hun “Fingerspitzengefühl” en muzikale veelzijdigheid voelt Wir sind SPITZE! feilloos aan wat hun publiek op dat moment wil meemaken en is geen enkel optreden hetzelfde! Ze zijn ewapend met vettige tuba’s, strakke blazers en accordeon. En dat alles op een stevig fundament van scheurende gitaren en een dikke beat. Wir sind SPITZE! blaast je kapsel volledig in de war tijdens hun waanzinnige non-stop liveshow vol verrassingen!

Wir Sind Spitze boeken

Tijdens hun concerten word je meegezogen in een interactieve show waarin humoristische acts zich in hoog tempo afwisselen met hun eigen mash-up brouwsels voorzien van dikke blazers en een vingervlugge accordeon. Van Heino tot Robbie Williams en van Klostertaler naar U2, dit alles overgoten met een flinke dosis humor én een dikke respectvolle knipoog naar onze oosterburen en de Alpenlanden.

Oktoberfest band boeken

Natuurlijk mogen ook de Wir sind SPITZE! Dumpert Hits “Hey Rosie” en “Hey Kathy” niet ontbreken, en doordat deze 5 mannen zelf al jaren met hun poten in de muzikale modder staan, weten ze precies wat hun publiek op dat moment wil meemaken, waardoor geen enkel optreden hetzelfde is! De lekkerste guilty pleasures, afgewisseld met onontdekte pareltjes, denderen over je heen zonder ook maar één spaander van de dansvloer heel te laten! Een feest der herkenning maar dan anders! Met hun eigenaardige sound bestormt dit 5 man sterke feestlegioen al een aantal jaar met veel succes de nationale en internationale podia!

Boekingen van Wir Sind Spitze

Grappige gimmicks en spetterende solo acts wisselen elkaar pijlsnel af, niets is deze mannen te gek! Van zomer- tot oktoberfest; Seppl, Moritz, Kevin, Erich und Pummi-Spitze! zetten gegarandeerd de tent finaal op z`n kop.Kortom, laat je onderdompelen in deze totaal nieuwe feestervaring! WIR SIND SPITZE! – KOMM`S MITMACHEN! Vanaf nu doen ze er zelfs nog een flinke schep bovenop door met hun vrachtwagen tot de nok gevuld met confetti, vlammen en co2 eindelijk naar jouw feesttent of festival te komen!

Direct Wir Sind Spitze boeken? Klik hier voor boekingen van Wir Sind Spitze

Wir Sind Spitze boeken

€5.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wir Sind Spitze

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround / Oktoberfest€5595,-
Live bandshow (besloten ma t/m vrij)2 x 60 minuteninclusief tot 1000 personen5 personenAllround / Oktoberfest€5595,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand