Just Like Robbie Williams boeken

Ook te boeken met band, prijs op aanvraag!
€1.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Robbie Williams Tribute

Wil jij Just Like Robbie Williams boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Just Like Robbie Williams. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wanneer Henri Toonders in de huid van Robbie Williams kruipt, krijg je het gevoel dat Robbie live voor je staat.

Biografie Just Like Robbie Williams

Met zijn gespierde lichaam, knappe kop, sexy oogopslag, prachtige tatoeages en de grote hits van Robbie zorgt Henri steeds opnieuw voor een té gekke show. De grote hits van Robbie Williams worden neergezet alsof Robbie er zelf een hand in heeft

Tribute artiest boeken

Gedurende 30 minuten geniet je van “Angels”, “Feel”, “Let me entertain you” en vele andere hits. De typische uitspraken en moves, zoals we die kennen van Robbie zelf, maken de show helemaal af. Je vergeet dat je kijkt en luistert naar een lookalike.

Boekingen van Just Like Robbie Williams

Ook bestaat de mogelijkheid “Just Like Robbie Williams” in te huren met zijn eigen Liveband “The Candy Angels”. “Just like Robbie…” is een show om optimaal van te genieten.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Just Like Robbie Williams kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Just Like Robbie Williams wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Just Like Robbie Williams wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Just Like Robbie Williams online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Just Like Robbie Williams kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Just Like Robbie Williams boeken

Ben jij benieuwd hoe je Just Like Robbie Williams kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Just Like Robbie Williams boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Just Like Robbie Williams

Just Like Robbie Williams inhuren

€1.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Just Like Robbie Williams

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonRobbie Williams Tribute€1695,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand