Lijn 7 boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€4.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4495,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Live bandshow (festivalset)
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij Lijn 7 boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Lijn 7. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Feestband Lijn 7: gas erop, dak eraf! Het licht gaat uit, de spot gaat aan. Licht, rook, confetti en opzwepende muziek. De energie die van het podium spat, zorgt ervoor dat de vonk tussen de band en het publiek al bij het eerste liedje overspringt. Daar staan ze: de mannen van Lijn 7.

Biografie Lijn 7

Lijn 7 bestaat al vele jaren en ontleent zijn naam aan de buslijn naar de eerste oefenruimte. Heel Nederland werd al vele malen doorkruist en ook over de grens werd vaak opgetreden. Goed voor de Air Miles en goed voor de topografische kennis! De band is springlevend en energieker dan ooit. Lijn 7 slaagt erin zich te blijven vernieuwen en zit altijd vol ideeën.

Coverband boeken

En dan de muziek. Covers van hier tot Tokio. Queen, K3, André Hazes, Swedish House Mafia… je kunt het zo gek niet bedenken of het komt voorbij. Een heuse Mini Playbackshow? Niets is te gek! Er zit veel vaart in de show en het publiek zingt, lacht en danst mee. Jong en oud: iedereen is welkom en meedoen gaat vanzelf.

Boekingen van Lijn 7

Festival, feesttent of buitenpodium. Het draait om lol, plezier en feest, want dat hoort bij Lijn 7 zoals Bassie bij Adriaan en Maxima bij Willem-Alexander. De laatste jaren bracht de band een mega TV mee naar optredens en voor 2014 is er weer een nieuwe verrassing. Spektakel gegarandeerd!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Lijn 7 kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Lijn 7 wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Lijn 7 wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Lijn 7 online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Lijn 7 kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Lijn 7 boeken

Ben jij benieuwd hoe je Lijn 7 kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Lijn 7 boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Lijn 7

Lijn 7 inhuren

€4.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lijn 7

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (festivalset)1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage7 personenAllround / Feest€4495,-
Live bandshow1 x 90 minuteninclusief tot 1000 personen7 personenAllround / Feest€4995,-

Vergelijkbare artiesten

€4.495,-
€4.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand