Der Falsche Heino boeken

Heino repertoire + andere populaire Schlagers
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Schlager

Wil jij Der Falsche Heino boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Der Falsche Heino. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De act “Der Falsche Heino” zag 15 jaar geleden het licht. Met Duits-Zwitserse achtergrond, gecombineerd met de talenten op het gebied van entertainment en zang zorgt Der Falsche Heino voor een fantastische originele Duitstalige act.

Biografie Der Falsche Heino boeken

Blau, blau blüht der Enzain’ en ‘Braunschwarz ist der Hazelnuss’: het zijn meer dan bekende songs die jarenlang op de hitlijsten van alle landen ter wereld stonden. Met zijn diepe donkerbruine stem en zijn unieke outfits verovert der Falsche Heino de harten van zijn publiek.

Boekingen van Der Falsche Heino

Als een ervaren, doorwinterde rasartiest creëert hij een feestsfeer op topniveau! Tijdens zijn show neemt hij het publiek mee naar de hits van toen.

Oktoberfest artiest boeken

Jong en oud genieten optimaal van ouderwetse gezelligheid! Ein Festival zum geniesen! Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een bruiloft, een bedrijfsfeest of een groot festival: Einhaken und mitsingen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Der Falsche Heino kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Der Falsche Heino wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Der Falsche Heino wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Der Falsche Heino online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Der Falsche Heino kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Der Falsche Heino boeken

Ben jij benieuwd hoe je Der Falsche Heino kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Der Falsche Heino boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Der Falsche Heino

Der Falsche Heino inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Der Falsche Heino

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonSchlager€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.250,-
€1.425,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand