The Guilty Six boeken

Zonder schaamte lekker losgaan!
€6.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €6495,-
 • Duur
  1 x 75 of 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij The Guilty Six boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Guilty Six. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

The Guilty Six is de perfecte keuze voor je evenement als je zonder schaamte wil losgaan. De band bestaat uit Richard, Jack, Niels, Jeffrey, Thomas en Barend. Deze zes mannen zijn guilty as charged voor het bouwen van één groot feest. Overal waar ze komen is er nonstop pleasure in een glammy mix.

Mannen in strakke broeken

Het publiek wordt overdonderd door mannen in strakke broeken, muzikale hoogstandjes en een dosis glamour waar je u tegen zegt. De show van The Guilty Six is energiek en vol met guilty pleasures.

Biografie The Guilty Six

Weet je wel. Van die platen waar je stiekem kei hard op losgaat samen met je vrienden. Dat ene nummer dat je onder de douche, in de auto of tijdens het koken schaamteloos meezingt. Of dat lied waar de volume knop standaard helemaal open wordt gedraaid. De band vuurt de ene naar de andere bekende guilty pleasure op je af. Of het nu gaat om nummers uit de jaren ’70 of nummers van nu: The Guilty Six speelt het allemaal. De band is geschikt voor verschillende evenementen. Of het nu gaat om de Zwarte Cross, Festyland of een feesttent bij jou in de buurt.

Boekingen van The Guilty Six

De mannen van The Guilty Six zorgen met hun gekkigheid dat elk feest op zijn kop wordt gezet. Ze zijn pas tevreden als iedereen meeschreeuwt met zijn of haar guilty pleasure. Dus zing jij ongegeneerd mee met The Backstreetboys, AC/DC, Paul Elstak of One Direction. Dan is The Guilty Six de beste keuze voor je evenement. The Guilty Six moet je zien, The Guilty Six moet je meemaken!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Guilty Six kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Guilty Six wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Guilty Six wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Guilty Six online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Guilty Six kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Guilty Six boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Guilty Six kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Guilty Six boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Guilty Six

The Guilty Six inhuren

€6.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Guilty Six

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 75 of 1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek5 personenAllround€6495,-

Vergelijkbare artiesten

€5.950,-
€6.350,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand