The Guilty Six boeken

Zonder schaamte lekker losgaan!
€6.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €6495,-
 • Duur
  1 x 75 of 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

The Guilty Six boeken is de perfecte keuze voor je evenement als je zonder schaamte wil losgaan. De band bestaat uit Richard, Jack, Niels, Jeffrey, Thomas en Barend. Deze zes mannen zijn guilty as charged voor het bouwen van één groot feest. Overal waar ze komen is er nonstop pleasure in een glammy mix.

Mannen in strakke broeken

Het publiek wordt overdonderd door mannen in strakke broeken, muzikale hoogstandjes en een dosis glamour waar je u tegen zegt. De show van The Guilty Six is energiek en vol met guilty pleasures.

The Guilty Six boeken

Weet je wel. Van die platen waar je stiekem kei hard op losgaat samen met je vrienden. Dat ene nummer dat je onder de douche, in de auto of tijdens het koken schaamteloos meezingt. Of dat lied waar de volume knop standaard helemaal open wordt gedraaid. De band vuurt de ene naar de andere bekende guilty pleasure op je af. Of het nu gaat om nummers uit de jaren ’70 of nummers van nu: The Guilty Six speelt het allemaal. De band is geschikt voor verschillende evenementen. Of het nu gaat om de Zwarte Cross, Festyland of een feesttent bij jou in de buurt.

Boekingen van The Guilty Six

De mannen van The Guilty Six zorgen met hun gekkigheid dat elk feest op zijn kop wordt gezet. Ze zijn pas tevreden als iedereen meeschreeuwt met zijn of haar guilty pleasure. Dus zing jij ongegeneerd mee met The Backstreetboys, AC/DC, Paul Elstak of One Direction. Dan is The Guilty Six de beste keuze voor je evenement. The Guilty Six moet je zien, The Guilty Six moet je meemaken!

The Guilty Six boeken? Klik hier voor boekingen van The Guilty Six

The Guilty Six boeken

€6.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Guilty Six

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 75 of 1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek5 personenAllround€6495,-

Vergelijkbare artiesten

€6.995,-
€6.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand