The Tour boeken

Incl. geluid tot 500p € 4.450,- / Besloten optredens zijn duurder!
€3.650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3650,-
 • Duur
  3 x 45 OF 2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Wil jij The Tour boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Tour. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

The Tour is al meer dan 10 jaar één van de beste en meest geboekte allround coverbands van Nederland. Met meer dan 1200 optredens in binnen- en buitenland heeft The Tour een ongeëvenaarde live reputatie opgebouwd. Van bedrijfsevenementen tot dorpsfeesten en van studentenfeesten tot bruiloften, de band maakt overal een groot en onvergetelijk feest van.

Biografie The Tour

The Tour, bestaande uit zes zeer professionele muzikanten, staat bekend om zijn ongekend energieke optredens met veel interactie, meezingers en dansvloervullende Hits!

Boekingen van The Tour

Alleen de grootste Hits uit de jaren ‘90 t/m de beste Hits van nu volgen elkaar in rap tempo op en zorgen voor een feest der herkenning! Met bijna 200 Hits in het repertoire is The Tour een echte allround Hitmachine! Waar de band ook speelt, het dak gaat er gegarandeerd af! Nu ook te boeken met blazerssectie!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Tour kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Tour wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Tour wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Tour online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Tour kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Tour boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Tour kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Tour boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Tour

The Tour inhuren

€3.650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Tour

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband3 x 45 OF 2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround€3650,-

Vergelijkbare artiesten

€3.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand