Vieze Jack boeken

Inclusief danseressen! Podium min. 6 x 2 meter!
€2.995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest
Vieze Jack boeken voor jouw party of event? Vieze Jack is een carnavalsact die in 2013 is ontstaan. Hij kiest ieder jaar een nieuw beroep en zet daarmee de tent op z’n kop! Hij is de meest sexy feestartiest van de Nederlandse showbusiness.

Interactief feest

Waar hij ook komt, met zijn karakteristieke verschijning, ongenuanceerde grappen en sexy moves weet hij elke ruimte te verbouwen tot een interactief feest.

Vieze Jack boeken

Zijn hit ‘Captain Jack’ is meer dan 4,5 miljoen keer bekeken op YouTube. En werd bekroond tot de nummer 1 carnavalskraker van 2016. Na het lanceren van zijn hits ‘Brandweerman Jack’ (2017), ‘Stuntpiloot Jack’ (2018) en ‘De Jack Express’ (2019) is hij niet meer weg te slaan van de Nederlandse podia. Begin 2020 knalde Jack op een sloopkogel de iTunes hitlijst binnen. Hij veroverde de nr. 1 positie met zijn nieuwste feestplaat: “De Hut Verbouwen”.

Boekingen van Vieze Jack

Vieze Jack is een enthousiast podiumbeest en beschikt over een bijzonder improvisatie vermogen dat hij gebruikt om met het publiek te interacteren. Met meer dan 15 jaar fulltime podiumervaring speelt Jack in een handomdraai de zaal plat en weet hij iedereen om zijn vinger te winden. Natuurlijk neemt Jack altijd zijn sexy danseressen mee: De Jacketietas! Direct Vieze Jack boeken? Klik hier voor boekingen van Vieze Jack

Vieze Jack boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Vieze Jack

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset3 personenNL / Feest€2995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.995,-
€2.975,-