Charly Luske boeken

Betreft akoestische act met gitarist+pianist
€4.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live-act (met gitarist/pianist)
 • Genre
  Pop

Wil jij Charly Luske boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Charly Luske. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Charly Luske wordt geboren op 19 september 1978 in Amsterdam als oudste van vier in een muzikaal gezin. Als oudste nam Charly dan vaak het voortouw. Muziek vormde binnen het gezin een belangrijk onderdeel. Uiteindelijk was het zijn vader die hem stimuleerde om klassieke zangles te volgen.

Biografie Charly Luske

Als Charly zeventien is, leest zijn moeder in de krant een advertentie van een modellenbureau. Ze zoeken jongens voor een nieuwe groep. Ze schijft hem in en hij komt door de audities. Ineens wordt hij de leadzanger van de boyband ‘Velvet’. In 2001 wordt Charly de leadzanger van ‘Boyband’ waarmee o.a. de single ‘Driving me Crazy’ uitgebracht wordt. Deze band ontstond als spin-off van de gelijknamige musical ‘Boyband’, waarin hij de hoofdrol van Sean vertolkte. Na Boyband volgden er meerdere musicals. Vanaf 2002 speelt Charly in diverse producties, waaronder ‘Turks Fruit’ en ‘The Wiz’.

Nederlandse zanger boeken

In 2003 krijgt hij met Tanja zijn eerste zoon, Billy. Begin 2004 maakt hij een uitstapje naar het Nationaal Songfestival om uiteindelijk weer terug te keren naar musical. In 2007 krijgt hij de hoofdrol in de Duitse versie van de Queen musical ‘We Will Rock You’. Anderhalf jaar pendelt hij tussen de Musical Dome in Keulen (Duitsland) en zijn thuis in Nederland.

Boekingen van Charly Luske

Charly trouwt met Tanja en komt terug naar Nederland om rollen te spelen in de klassieker ‘Op Hoop Van Zegen’ en de ‘Full Monty’ en uiteindelijk ook hier in Nederland in ‘We Will Rock You’ verschillende rollen voor zijn rekening te nemen. Intussen worden ook op TV diverse uitstapjes gemaakt. Zo speelt hij in ‘Zoop’, ‘Meiden van De Wit’ en ‘Costa’ en wordt hij als presentator gevraagd voor o.a. ‘Het Beste Idee van Nederland’ en ‘De Leukste Thuisvideo’s’. Toch ligt zijn hart primair bij muziek: hij schrijft, componeert en treedt op. In 2011 heeft Charly met zijn deelname aan ‘The Voice Of Holland’ een goede stap gezet om deze ambitie nieuw leven in te blazen. Met dit geweldige avontuur achter de rug is, toert hij ondertussen door het land met zijn band. Informeer naar de mogelijkheden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Charly Luske kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Charly Luske wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Charly Luske wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Charly Luske online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Charly Luske kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Charly Luske boeken

Ben jij benieuwd hoe je Charly Luske kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Charly Luske boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Charly Luske

Charly Luske inhuren

€4.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Charly Luske

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-act (met gitarist/pianist)1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset3 personenPop€4950,-

Vergelijkbare artiesten

€4.995,-
€4.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand