Dennis van Aarssen boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Engelstalig / Jazz

Wil jij Dennis van Aarssen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dennis van Aarssen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dennis van Aarssen is een Nederlandse zanger. Hij zingt vooral jazz en Nederlandstalige muziek, in het dagelijks leven is hij een projectmanager bij een marketingbedrijf. Zijn grote voorbeelden zijn Frank Sinatra en Michael Bublé. Regelmatig plaatst hij covers van deze artiesten online op zijn YouTube-kanaal.

Biografie Dennis van Aarssen

Dennis’ favoriete album is ‘Swing When You’re Winning’ van Robbie Williams. Door dit album en het legendarische bijbehorende concert in the Royal Albert Hall is Dennis op jonge leeftijd verliefd geworden op het jazz-genre.

Boekingen van Dennis van Aarssen

In 2018 deed hij mee aan het programma ‘Topper Gezocht!’ van SBS, ook deed hij mee aan Idols. Maar hij is vooral bekend van ‘The Voice of Holland’ in 2019. Hij vertolkte in de talentenjacht onder meer de nummers Mr. Bojangles’ van Robbie Williams en ‘That’s Life’ van Frank Sinatra.

Crooner zanger boeken

Zijn single was een in een nieuw jasje gestoken ‘Modern World’ van mede-coach Anouk. Hij behaalde de finale en won op 22 februari 2019 het programma. Hij won daarmee 50.000 euro en een videoclip opgenomen in Zuid-Afrika.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dennis van Aarssen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dennis van Aarssen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dennis van Aarssen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dennis van Aarssen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dennis van Aarssen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dennis van Aarssen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dennis van Aarssen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dennis van Aarssen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dennis van Aarssen

Dennis van Aarssen inhuren

€3.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dennis van Aarssen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Engelstalig / Jazz€3950,-
Live met pianist1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenNederlandstalig / Engelstalig / Jazz€5450,-
Live bandshow (vanaf prijs!)1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenNederlandstalig / Engelstalig / Jazz€6950,-

Vergelijkbare artiesten

€3.950,-
€3.995,-
€3.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand