CV de Kapotte Kachels boeken

Bekend van o.a. “Terug Over De Maas”
€1.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1750,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Carnaval

Wil jij CV de Kapotte Kachels boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van CV de Kapotte Kachels. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

CV De Kapotte Kachels gaan door het leven onder het motto “Roken en Uitgaan”, tenminste met Carnaval dan., tenminste met Carnaval dan. En niet geheel onverdienstelijk, C.V. De Kapotte Kachels hadden dé Carnavalskraker van 2019 namelijk: “Terug Over De Maas”.

Biografie CV de Kapotte Kachels

Hun debuutsingle werd in elke kroeg meerdere malen per dag gedraaid en was tevens de grootste Carnavalshit in heel Brabant.De Kapotte Kachels gooien een wedstrijd van ruim één half uur, onvervalste carnavalsambiance op de mat; Een dijk van een set die kris-kras door het carnavalslandschap raast.

Carnavalsartiesten boeken

Allicht komen “Naar De Getver“, “Kater van d’n Duvel”, “Marco de Narco”, “’t Is Weer Carnaval”, “Nie Zo Mauwen” en (de kneiter der kneiters) “Terug Over De Maas” knoepertje hard de speakerts! Dit; samen met een paar fijne klassiekers van collega’s en een bult energie van ‘Heb ik jou daar!’, zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor publiek, uitbater en Kachels.

Boekingen van CV de Kapotte Kachels

Al vanaf 2019 de Kachels feesttenten, kroegen, pleinfeesten, bar-dancings en Bar-mitswa’s vakkundig af in dûzend kleine stukjes. En dan zingen ze ook nog eens live! #watEenShow

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig CV de Kapotte Kachels kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je CV de Kapotte Kachels wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van CV de Kapotte Kachels wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij CV de Kapotte Kachels online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van CV de Kapotte Kachels kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

CV de Kapotte Kachels boeken

Ben jij benieuwd hoe je CV de Kapotte Kachels kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct CV de Kapotte Kachels boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van CV de Kapotte Kachels

CV de Kapotte Kachels inhuren

€1.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van CV de Kapotte Kachels

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek3 personenFeest / Carnaval€1750,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.795,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand