Truus Trut En De Terlenka’s boeken

* Feestband * Duur: 3 x 60 minuten * Geluid: inclusief tot 750 personen * Bezetting: 6 personen * Genre: Feest * Inclusief geluid tot 1500 personen: € 3995,-

€2.995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Na het grote sukses van de vorige single “Stil en verlaten” waarmee Truus en haar broers talloze malen te horen en te zien waren op de nationale zenders, komt de familie weer met een knaller van een lied.

Truus Trut & De Terlenka's boeken

“Nee, ik kom niet naar huis vanacht” is opgenomen onder productionele begeleiding van John Dirne, die bekend staat om zijn produties voor diverse grote nationale en internationale artiesten, waaronder de Toppers (John gaat mee naar Moskou), Gerard Joling, De Sjonnies, Guru Josh, en wie al niet meer… De nieuwe single klinkt dan ook als een klok en Truus en haar broers zijn bijzonder trots op het resultaat. “Nee ik kom niet naar huis vandaag” staat bovendien hoog op de playlist vanRadio NL en Alle regionale-en piratenstations (en dat zijn er honderden). De single werd reeds tweemaal uitgeroepen tot kroegkneiter bij de Tros en Radio 2.

Boekingen van Truus Trut & De Terlenka's

Naast de eigen liedjes brengt Truus allerlei vaderlandse meezingtophits, van Corry Konings, Bonnie St. Claire, Henk Wijngaard, Koos Alberts, Willy en Willeke, tot André Hazes, e.v.a. Om de sfeer van de avond recht te doen wordt de podiumaankleding geheel in oerhollandse, stijl gehouden. Truus Trut & de Terlenka's; Voor als het écht feest mag worden!

Direct Truus Trut & De Terlenka's huren? Klik hier voor boekingen van Truus Trut & De Terlenka's

Video afspelen

Truus Trut En De Terlenka’s boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.950,-
€3.495,-