Millennium Showband boeken

Leuke band voor een leuke prijs!
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  avondvullend in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 1000 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Millennium Showband boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Millennium Showband. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wat maakt een groep muzikanten tot een succesvolle band? Is het de muziek, de presentatie, het showelement? Uiteraard is het een combinatie van een aantal aspecten. Het is in de eerste plaats heel belangrijk om de sfeer aan te voelen in de zaal. En daarop in te spelen. Daarvoor heb je een breed repertoire nodig. Een combinatie van dansmuziek, gezellige meezingers en nummers uit de periode van de jaren zestig tot en met nu. Van engelse wals tot soul en van tango tot rock, een allround band!

Biografie Millennium Showband

Enthousiasme, kameraadschap en liefde voor muziek zijn de ingrediënten die Millennium maakt tot wat ze is; een energieke band die ieder feest omtovert tot een waar festijn. Of het nu gaat om een bruiloft, kolkende feesttent, een café of bedrijfsfeest, iedere keer gaat de tent op zijn kop bij deze vijf energieke oosterlingen, die ‘feest!’ standaard met een uitroepteken schrijven.

Veel interactie met publiek

Korte pauzes en veel interactie met het publiek zijn het credo van de band die, doordat er niet met vaste setlijsten wordt gewerkt, erg flexibel is en direct kan inspelen op iedere onverwachte situatie.

Boekingen van Millennium Showband

Laat u verrassen door de vele extra’s die de band u standaard biedt, zoals de Mobiele Piano Band of de Ienieminiemillenniumblaaskapel, en ook u zult ervaren dat deze energieke heren ieder publiek voor zich weet te winnen. Niet voor niets luidt ons credo: Millennium Showband, altijd zin in een feestje!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Millennium Showband kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Millennium Showband wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Millennium Showband wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Millennium Showband online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Millennium Showband kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Millennium Showband boeken

Ben jij benieuwd hoe je Millennium Showband kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Millennium Showband boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Millennium Showband

Millennium Showband inhuren

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Millennium Showband

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshowavondvullend in overleginclusief tot 1000 personen5 personenAllround€2495,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand