Millennium Showband boeken

Leuke band voor een leuke prijs!
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  avondvullend in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 1000 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij de Millennium Showband boeken voor jouw feest of evenement? Wat maakt een groep muzikanten tot een succesvolle band? Is het de muziek, de presentatie, het showelement? Uiteraard is het een combinatie van een aantal aspecten. Het is in de eerste plaats heel belangrijk om de sfeer aan te voelen in de zaal en daarop in te spelen. Daarvoor heb je een breed repertoire nodig. Een combinatie van dansmuziek, gezellige meezingers en nummers uit de periode van de jaren zestig tot en met nu. Van engelse wals tot soul en van tango tot rock, een allround band!

Millennium Showband boeken

Enthousiasme, kameraadschap en liefde voor muziek zijn de ingrediënten die Millennium maakt tot wat ze is; een energieke band die ieder feest omtovert tot een waar festijn. Of het nu gaat om een bruiloft, kolkende feesttent, een café of bedrijfsfeest, iedere keer gaat de tent op zijn kop bij deze vijf energieke oosterlingen, die ‘feest!’ standaard met een uitroepteken schrijven.

Veel interactie met publiek

Korte pauzes en veel interactie met het publiek zijn het credo van de band die, doordat er niet met vaste setlijsten wordt gewerkt, erg flexibel is en direct kan inspelen op iedere onverwachte situatie.

Boekingen van Millennium Showband

Laat u verrassen door de vele extra’s die de band u standaard biedt, zoals de Mobiele Piano Band of de Ienieminiemillenniumblaaskapel, en ook u zult ervaren dat deze energieke heren ieder publiek voor zich weet te winnen. Niet voor niets luidt ons credo: Millennium Showband, altijd zin in een feestje!

Direct Millennium Showband boeken? Klik hier voor boekingen van Millennium Showband

Millennium Showband boeken

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Millennium Showband

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshowavondvullend in overleginclusief tot 1000 personen5 personenAllround€2495,-

Vergelijkbare artiesten

€2.350,-
€2.495,-
€2.775,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand