Summerland boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2895,-
 • Duur
  3-4 sets in overleg
 • Geluid
  exclusief, enkel backline
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow (bruiloft/privé feest)
 • Genre
  Allround

Wil jij Summerland boeken op jouw feest of evenement? Allround coverband Summerland, reeds een zeer groot begrip in alle Nederlandse zalen,feesttenten en discotheek circuit. Summerland bestaat reeds meer dan 40 jaar. Oprichter en drummer Jan van Rijswijk is sinds 1974 de vaste man achter deze band. Vanaf 2014 is bassist Gary Massarella bij de band gekomen. Vanaf 2020 is zijn vriend Paolo de Bonis de band komen versterken en is de basis van deze band beter dan ooit. In 2021 versterkt Lindy Kloppenburg de band als frontvrouw.

Summerland boeken

Summerland was van 2002 tot 2008 de vaste begeleidingsband van de populaire zanger JANNES en begeleid momenteel vele diverse artiesten. Ook in het super populaire MEGAPIRATENFESTIJN zijn zij reeds 4 jaar de vaste begeleidingsband van diverse artiesten waaronder, Django Wagner, Bonnie St Claire, Ancora, John de Bever, Henk Bernard, Belinda Kinnaer e.v.a. In 2019 en 2020 gaat Summerland meer dan 20 theater voorstellingen doen met de groep ANCORA, ook hier zijn zij de vaste begeleidingsband van.

Coverband boeken

Summerland is van alle markten thuis, van Hollands, Disco tot de hedendaagse tophits en Rock muziek. Zij beschikken over een zeer goede techniek licht en geluid. Summerland boeken doet u bij Lukassen Produkties!

Boekingen van Summerland

Summerland is een uiterst professioneel orkest dat van alle markten thuis is, van wals/polka/tango tot aan de nieuwste hits van dit moment en alles, maar dan ook alles wat daar tussen zit (roep maar en ze spelen het !!!). Uiteraard beschikt Summerland over een uiterst professioneel geluid en lichtshow en zal het orkest op alle wensen van de klant zo goed mogelijk ingaan om het feest tot een succes te maken. Summerland heeft inmiddels 3 singles op hun naam staan waarvan de hit “Aloosie ” het bekendst is. Eén ding is zeker, of het nu een bruiloft, kermis, feesttent, braderie, zaal of dicotheek is, Summerland weet er raad mee, succes verzekerd.

Direct Summerland boeken? Klik hier voor boekingen van Summerland

Summerland boeken

€2.895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Summerland

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (bruiloft/privé feest)3-4 sets in overlegexclusief, enkel backline6 personenAllround€2895,-
Live bandshow3-4 sets in overleginclusief tot 1000 personen6 personenAllround€3295,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand