The Sunclub boeken - Bekendeartiestboeken.nl

The Sunclub boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 4 personen
  • Genre: 90's / Eigen nummers

Tot in de verste uithoeken van deze wereld klinken sinds 1997 de zomerse klanken van FIESTA van The Sunclub. Deze produktie is inmiddels een House-klassieker geworden. Jaydee, Typar & Atbe hebben in hun samenwerkingsverband The Sunclub inmiddels 2 albums en een tiental singles afgeleverd. Waaronder een aantal regelrechte knallers als Fiësta de Los Tamborileros, Single Minded People, Fiësta ’98, Wetsuit, Splash, Movin’ on!, Bandoneon.

The Sunclub boeken

Gedurende 6 jaar was de club al ‘on the road’ vergezeld door A3 de mad percussieman. De groep trad op in Brazilie, Thailand, Maleisie, Griekenland, Turkije, kortom overal waar The Sunclub op dat moment in de top 40 stond. Tussen het produceren en studiowerk door draaiden de jongens individueel als DJ, overal ter wereld. Als DJ TEAM waren ze echter nooit eerder te boeken. Samen met Dj Sunscream (o.a. Wicked music) maken ze sinds begin dit jaar de zalen en tenten onveilig. Zo draaiden ze al op feesten in Hannover, Gent, Tenerife, Sao Paulo en Koh Samou. Maar dichter bij huis mag ook!!

Boekingen van The Sunclub

Door de jarenlange ervaring weten ze inmiddels wat het is om de zaal tegen het plafond te knallen. FIESTA 4 EVER is hun kreet, en Fiesta krijg je dan ook als ze langskomen! In de zomer van 2003 is de Sunclub weer helemaal terug met een nieuwe versie van Fiesta gemixt door Vlaamse DJ Frank. Met de vocalen van de R&B/2-Step hit “Summer Jam” wordt de zomerhit van 2003 gescoord. Heel Nederland danst op “The Underdog Project vs Sunclub – Summer Jam 2003”. In de zomer van 2004 komt de hitsingle “Boom Boom” uit en het succes van The Sunclub gaat maar door… Kortom; THE SUNCLUB FIËSTA 4 EVER!!!!

Direct The Sunclub huren? Klik hier voor boekingen van The Sunclub


Toon meer