Jan Wayne boeken

€4.300,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4300,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Dance

Jan Wayne is geboren in 1974. Hij was altijd al geïnteresseerd in muziek en begon muziek te draaien op feestjes van zijn vrienden. Hij probeerde later in contact te komen met enkele clubs en mocht af en toe korte periodes muziek draaien tussen de pauzes van de andere DJ’s. Hierna werd hij vrij snel zelf DJ en werd gevraagd op verscheidene feesten. In 1992 sloot hij zich aan bij een agentschap en werd toen in korte tijd bekend in Noord-Duitsland. In 2001 kwam zijn eerste single op de markt, namelijk een remix van “Total Eclipse Of The Heart”. Met deze single begon zijn succes en hij brak hiermee door tot heel Europa. De volgende single “Because The Night” (origineel van Bruce Springsteen) – wederom een remix – werd nog populairder. Vooral dan in zijn thuisland Duitsland, maar ook in landen als Nederland en België werd dit een tophit.

Jan Wayne boeken

In 2003 werd hij genomineerd voor de Duitse “Echo”-award in de categorie “Best National Dance Act” en kwam eveneens aan bod bij de TMF-Awards waar hij de prijs voor “Beste Dance artiest Buitenland” kreeg. Zijn singles oogsten nog steeds veel succes in Duitsland en de single “Put Your Hands In The Air (Uhh Ooh!)” betekende opnieuw een Europees succes.

Boekingen van Jan Wayne

In 2005 startte hij een eigen productiestudio en wijdde deze onmiddellijk in met de release van enkele nieuwe singles. Hij heeft een eigen platenlabel opgericht: “Deutsche Dance Records”.

Direct Jan Wayne huren? Klik hier voor boekingen van Jan Wayne

Jan Wayne boeken

€4.300,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jan Wayne

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoonDance€4300,-

Vergelijkbare artiesten

€4.500,-
€4.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand