Jan Wayne boeken

Bekend van o.a. “Only You” en “Because The Night”
€4.300,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4300,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Dance

Wil jij Jan Wayne boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jan Wayne. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jan Wayne is geboren in 1974. Hij was altijd al geïnteresseerd in muziek en begon muziek te draaien op feestjes van zijn vrienden. Hij probeerde later in contact te komen met enkele clubs en mocht af en toe korte periodes muziek draaien tussen de pauzes van de andere DJ’s. Hierna werd hij vrij snel zelf DJ en werd gevraagd op verscheidene feesten.

Biografie Jan Wayne

In 1992 sloot hij zich aan bij een agentschap en werd toen in korte tijd bekend in Noord-Duitsland. In 2001 kwam zijn eerste single op de markt, namelijk een remix van “Total Eclipse Of The Heart”. Met deze single begon zijn succes en hij brak hiermee door tot heel Europa. De volgende single “Because The Night” (origineel van Bruce Springsteen) – wederom een remix – werd nog populairder. Vooral dan in zijn thuisland Duitsland, maar ook in landen als Nederland en België werd dit een tophit.

00 artiest boeken

In 2003 werd hij genomineerd voor de Duitse “Echo”-award in de categorie “Best National Dance Act” en kwam eveneens aan bod bij de TMF-Awards waar hij de prijs voor “Beste Dance artiest Buitenland” kreeg. Zijn singles oogsten nog steeds veel succes in Duitsland en de single “Put Your Hands In The Air (Uhh Ooh!)” betekende opnieuw een Europees succes.

Boekingen van Jan Wayne

In 2005 startte hij een eigen productiestudio en wijdde deze onmiddellijk in met de release van enkele nieuwe singles. Hij heeft een eigen platenlabel opgericht: “Deutsche Dance Records”.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jan Wayne kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jan Wayne wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jan Wayne wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jan Wayne online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jan Wayne kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jan Wayne boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jan Wayne kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jan Wayne boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jan Wayne

Jan Wayne inhuren

€4.300,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jan Wayne

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonDance€4300,-

Vergelijkbare artiesten

€4.250,-
€4.001,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand