Mai Tai boeken

Bekend van o.a. “History” en “Am I Losing You Forever”
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Disco / 90's

Wil jij Mai Tai boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Mai Tai. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

In de jaren ‘80 en ‘90 scoorde Mai Tai hit na hit in Europa en Amerika maar ook in landen als Rusland, Japan, Brazilië, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid Afrika. Ze bestormden de charts met hits als ‘1 Touch 2 Much’ en ‘Am I Losing You Forever’. Ze braken door in de Britse Top 10 met ‘History’ en ‘Body and Soul. Uiteindelijk hadden zij succes in de Amerikaanse Billboard Hot 100 met ‘Female Intuition’.

Biografie Mai Tai

Herbeleef deze hit sensatie met ga terug in de tijd met de Mai Tai 80’s Show. Een gloednieuwe show waarin vrijwel alle hits van Mai Tai de revue passeren met de originele zangeressen Harriette (Jetty) Weels en Carolien de Windt.

80’s artiesten boeken

Bijgestaan door fantastische backing vocalisten (en mogelijk zelfs dansers) kan het Mai Tai repertoire worden aangevuld met covers van o.a. Sister Sledge, Pointer Sisters, Three Degrees en andere 80’s legenden die het geluid van de 80’s hebben bepaald.

Boekingen van Mai Tai

Mai Tai is een discotrio dat begin jaren 80 werd samengesteld door de hit producers Eric van Tijn & Jochem Fluitsma.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Mai Tai kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Mai Tai wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Mai Tai wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Mai Tai online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Mai Tai kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Mai Tai boeken

Ben jij benieuwd hoe je Mai Tai kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Mai Tai boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Mai Tai

Mai Tai inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mai Tai

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenPop / Disco / 90's€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.750,-
€2.995,-
€2.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand