Pater Moeskroen boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3250,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Feest / Nederfolk

Wil jij Pater Moeskroen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Pater Moeskroen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Het allereerste optreden van Pater Moeskroen vond plaats op 26 januari 1986 in café van Zanten te Amersfoort. De aanstekelijke mix van vrolijke deunen en humoristische teksten slaat meteen aan. Vanaf dat moment speelt de band steeds vaker in Nederland en België, hetgeen leidt tot grote hits als Roodkapje, Hela Hola en Laat maar waaien.

Biografie Pater Moeskroen

Pater Moeskroen mag met recht een begrip in de Nederlandse muziekscene worden genoemd. Opgericht in 1986, maken de heren inmiddels al meer dan dertig jaar (!) muziek. Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades: Pater Moeskroen brengt het op het podium met een karrenvracht aan instrumenten.

Ware feestsensatie

Live is de Nederlandse band een ware feestsensatie, met bekende krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, ‘Dansen’, ‘Hela Hola’ en de absolute klassieker ‘Roodkapje“. Naast de vele festival-, zaal- en cluboptredens duikt de groep ook jaarlijks het theater in. In de vele theatershows komen de talenten van de vijf multi-instrumentalisten maximaal naar voren en is er, naast muzikale feestnummers, ook plaats voor ontroering en diepgang.

Boekingen van Pater Moeskroen

Behalve dat Pater Moeskroen een graag geziene gast is op festivals, gaat de groep ook de theaters in en is daarin wellicht nóg succesvoller. Op het theaterpodium komen de talenten van de zes multi-instrumentalisten nog beter naar voren en is er, naast kolderieke muzikale fratsen, ook plaats voor ontroering en diepgang. Inmiddels heeft de groep maar liefst negen theaterprogramma’s achter de rug en zijn er 17 albums en 4 dvd’s verschenen. Twijfel dus niet langer, wie feest zegt, zegt Pater Moeskroen boeken!

Pater Moeskroen inhuren

Uiteraard gaan de opzwepende Folk-deunen, melancholische ballades en vrolijke drinkliederen gepaard met een portie oer-Hollandse humor. Speciaal voor carnaval is Pater Moeskroen ook te boeken als half uur durende tape-act! Pater Moeskroen op je feest of evenement geeft 100% feestgarantie. Hun aanstekelijke liedjes krijgen ongetwijfeld iedereen op de dansvloer.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Pater Moeskroen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Pater Moeskroen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Pater Moeskroen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Pater Moeskroen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Pater Moeskroen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Pater Moeskroen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Pater Moeskroen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Pater Moeskroen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Pater Moeskroen

Pater Moeskroen inhuren

€3.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Pater Moeskroen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage4 personenFeest / Nederfolk€3250,-
Live bandshow1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage4 personenFeest / Nederfolk€4295,-

Vergelijkbare artiesten

€2.950,-
€3.000,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand