The First Showband boeken

Top-band
€5.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5500,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 1000 personen
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij The First Showband boeken op jouw party of event? The First Showband staat voor topkwaliteit in entertainment. Deze band behoort al 25 jaar tot de absolute top van de Nederlandse showbizz. Als familiebedrijf draait het bij hen om kwaliteit en gezelligheid. The First is daarom dé band die je graag op jouw gelegenheid uitnodigt.Er is 1 probleem: ze kunnen niet kiezen en daarom spelen ze gewoon álles!Wat jouw guilty pleasures ook mogen zijn, The First Showband speelt ze voor je!

The First Showband boeken

De First showband stond aan de basis van de live successen van veel bekende nationale topartiesten zoals: René Froger, Marco Borsato, Gerard Joling, Frans Bauer, Gordon, Marianne Weber en Thomas Berge, maar begeleidde met regelmaat ook vele andere bekende artiesten uit de Nederlandse showbizz.

Professionele band boeken

Ook internationale artiesten zoals Tom Jones, Paul Anka, Harry Belafonte, Kim Wilde, Udo Jürgens, Mink DeVille, Scott Fitzgerald, Johnny Logan, The Weather Girls, The Platters, The Trammps, en vele anderen deden ooit een beroep op de First Show Band.

Boekingen van The First Showband

Om het verschil te maken is er voor speciale gelegenheden – diner dansant, receptie, of gewoon omdat u het mooi vindt – het stijlvolle intieme Singer-Songwriter, American Songbook, en Jazzy repertoire, waarmee The First zich als een klasse apart onderscheidt. Natuurlijk 100% ‘live’ en gepresenteerd op een manier die past bij het repertoire.Door haar veelzijdigheid en positieve uitstraling is de First geliefd bij artiesten en opdrachtgevers. Met als resultaat optredens tijdens theatertours, grote hallen concerten, TV optredens, bedrijfsfeesten, intieme privé feesten en bruiloften, in feesttenten en op grote festivals in Nederland en het buitenland.

Direct The First Showband inhuren? Klik hier voor boekingen van The First Showband

The First Showband boeken

€5.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The First Showband

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenAllround€5500,-

Vergelijkbare artiesten

€6.995,-
€8.995,-
€6.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand