The First Showband boeken

Top-band
€5.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5500,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 1000 personen
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij The First Showband boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The First Showband. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

The First Showband staat voor topkwaliteit in entertainment. Deze band behoort al 25 jaar tot de absolute top van de Nederlandse showbizz. Als familiebedrijf draait het bij hen om kwaliteit en gezelligheid. The First is daarom dé band die je graag op jouw gelegenheid uitnodigt.Er is 1 probleem: ze kunnen niet kiezen en daarom spelen ze gewoon álles!Wat jouw guilty pleasures ook mogen zijn, The First Showband speelt ze voor je!

Biografie The First Showband

De First showband stond aan de basis van de live successen van veel bekende nationale topartiesten zoals: René Froger, Marco Borsato, Gerard Joling, Frans Bauer, Gordon, Marianne Weber en Thomas Berge, maar begeleidde met regelmaat ook vele andere bekende artiesten uit de Nederlandse showbizz.

Professionele band boeken

Ook internationale artiesten zoals Tom Jones, Paul Anka, Harry Belafonte, Kim Wilde, Udo Jürgens, Mink DeVille, Scott Fitzgerald, Johnny Logan, The Weather Girls, The Platters, The Trammps, en vele anderen deden ooit een beroep op de First Show Band.

Boekingen van The First Showband

Om het verschil te maken is er voor speciale gelegenheden – diner dansant, receptie, of gewoon omdat u het mooi vindt – het stijlvolle intieme Singer-Songwriter, American Songbook, en Jazzy repertoire, waarmee The First zich als een klasse apart onderscheidt. Natuurlijk 100% ‘live’ en gepresenteerd op een manier die past bij het repertoire.Door haar veelzijdigheid en positieve uitstraling is de First geliefd bij artiesten en opdrachtgevers. Met als resultaat optredens tijdens theatertours, grote hallen concerten, TV optredens, bedrijfsfeesten, intieme privé feesten en bruiloften, in feesttenten en op grote festivals in Nederland en het buitenland.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The First Showband kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The First Showband wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The First Showband wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The First Showband online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The First Showband kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The First Showband boeken

Ben jij benieuwd hoe je The First Showband kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The First Showband boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The First Showband

The First Showband inhuren

€5.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The First Showband

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenAllround€5500,-

Vergelijkbare artiesten

€7.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand