Weekend Warriors boeken

2 x 60 minuten mogelijk op aanvraag
€3.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3495,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen backline
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Weekend Warriors boeken op jouw feest of evenement? Bewapend met een niet aflatend enthousiasme en een overdosis energie spelen de Weekend Warriors ieder weekend alsof het hun laatste is. Af en toe hard en vuig, af en toe wat chaotisch. Maar altijd met een flinke dosis humor en interactie. Rock, house, hiphop of happy hardcore: floorfillers en guilty pleasures van begin tot eind. Naadloos aan elkaar gesmeed tot een anderhalf uur durende liveshow.

Weekend Warriors boeken

Met drie leadzangers, een rockende snarenafdeling, een klassieke pianist én een jazzpianist is de muzikaal meest verwarrende avond van je leven gegarandeerd. De Weekend Warriors voelen zich overal thuis. Feesttenten, studentenfeesten en festivals stonden al op het programma. Maar ook Paaspop, Paradiso, de Melkweg en het Concertgebouw gingen al plat.

Boekingen van Weekend Warriors

Alle nummers met de hand geselecteerd uit Nineties Now, de Top 2000 en MTV’s The Grind, kortom; de beste floorfillers, guilty pleasures en rave-platen voor iedereen van 8 tot 88. Gooi die W in de lucht!

Prettig gestoorde show

De WARRIORS trekken ook dit jaar weer ten strijde met een eclectische en prettig gestoorde show. Tjokvol hits, gestript en geknipt tot een razendsnelle aaneenschakeling van meezing-, luchtgitaar- en andere geluksmomentjes.

Direct Weekend Warriors boeken? Klik hier voor boekingen van Weekend Warriors

Weekend Warriors boeken

€3.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Weekend Warriors

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 90 minutenexclusief, alleen backline7 personenAllround€3495,-

Vergelijkbare artiesten

€3.295,-
€3.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand