Weekend Warriors boeken

2 x 60 minuten op aanvraag
€3.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3495,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen backline
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Weekend Warriors boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Weekend Warriors. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Bewapend met een niet aflatend enthousiasme en een overdosis energie spelen de Weekend Warriors ieder weekend alsof het hun laatste is. Af en toe hard en vuig, af en toe wat chaotisch. Maar altijd met een flinke dosis humor en interactie. Rock, house, hiphop of happy hardcore: floorfillers en guilty pleasures van begin tot eind. Naadloos aan elkaar gesmeed tot een anderhalf uur durende liveshow.

Biografie Weekend Warriors

Met drie leadzangers, een rockende snarenafdeling, een klassieke pianist én een jazzpianist is de muzikaal meest verwarrende avond van je leven gegarandeerd. De Weekend Warriors voelen zich overal thuis. Feesttenten, studentenfeesten en festivals stonden al op het programma. Maar ook Paaspop, Paradiso, de Melkweg en het Concertgebouw gingen al plat.

Boekingen van Weekend Warriors

Alle nummers met de hand geselecteerd uit Nineties Now, de Top 2000 en MTV’s The Grind, kortom; de beste floorfillers, guilty pleasures en rave-platen voor iedereen van 8 tot 88. Gooi die W in de lucht!

Prettig gestoorde show

De WARRIORS trekken ook dit jaar weer ten strijde met een eclectische en prettig gestoorde show. Tjokvol hits, gestript en geknipt tot een razendsnelle aaneenschakeling van meezing-, luchtgitaar- en andere geluksmomentjes.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Weekend Warriors kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Weekend Warriors wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Weekend Warriors wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Weekend Warriors online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Weekend Warriors kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Weekend Warriors boeken

Ben jij benieuwd hoe je Weekend Warriors kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Weekend Warriors boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Weekend Warriors

Weekend Warriors inhuren

€3.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Weekend Warriors

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 90 minutenexclusief, alleen backline7 personenAllround€3495,-

Vergelijkbare artiesten

€3.595,-
€3.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand