Hard2Get boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€4.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4995,-
 • Duur
  1 x 90 OF 2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow (openbaar)
 • Genre
  Allround / Rock

Wil jij Hard2Get boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Hard2Get. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Waylon en Ali B weten inmiddels dat Hard2Get er één groot feest van maakt! Met hun deelname aan The Voice of Holland, was Hard2Get de eerste coverband ooit aan het razendpopulaire TV programma!

Biografie Hard2Get

Fris, jong, energiek en explosief! De beste tracks van het moment in één medley. De allerlaatste hits van Ronnie Flex en Kraantje Pappie.

Meezingen

Daarna meezingen met de rockklassiekers van vroeger om vervolgens over te gaan op het Hollandse Levenslied of dikke Hardstyle Stampers.

Boekingen van Hard2Get

Een avond Hard2Get is een feest der herkenning; na het zien van de band wil ook jij hun vriend worden! – It’s never 2 Late 2 Party!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Hard2Get kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Hard2Get wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Hard2Get wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Hard2Get online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Hard2Get kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Hard2Get boeken

Ben jij benieuwd hoe je Hard2Get kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Hard2Get boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Hard2Get

Hard2Get inhuren

€4.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hard2Get

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (openbaar)1 x 90 OF 2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround / Rock€4995,-
Live bandshow (besloten optredens)1 x 90 OF 2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround / Rock€5995,-

Vergelijkbare artiesten

€4.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand