Thomas Berge boeken

Veelzijdige Nederlandse zanger
€3.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Thomas Berge boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Thomas Berge. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Thomas Berge is zolang hij zich kan herinneren bezig met muziek en met zingen in het bijzonder. Op 11- jarige leeftijd doet hij auditie bij een musicalgezelschap en wordt prompt aangenomen. Johnny Sap, de eigenaar vanStudio One Records, spot als eerste zijn sterrenuitstraling.  Thomas wordt uitgenodigd om een demo te maken. Dit blijkt later het begin van Thomas’ carrière als zanger. In 2003 vormt Thomas Berge de speerpunt van een mega marketingcampagne voor een van Europa’s grootste postorderbedrijven. Met als resultaat 800.000 verkochte geluidsdragers en 11 platina Cd’s.

Biografie Thomas Berge

Gedurende het jaar 2006 zorgen de releases van 3 succesalbums, 3 thema-D.V.D.’s en de uitzending van twee prime-time TV-specials voor de bevesting van Thomas’ populariteit. Hij is vervolgens in elke tv-show een graag geziene gast. Wat er weer voor zorgden dat steeds meer mensen Thomas Berge wilden boeken.

Zilveren harp

Thomas wordt in deze periode meerdere malen onderscheiden met diverse populariteitsprijzen. De “Zilveren Harp”, de belangrijkste vak onderscheiding op het gebied van lichte muziek in Nederland, vormt daarbij het hoogtepunt. In het jaar 2007 vindt de populariteit van Thomas zijn weerklank in een eigen real-life soap. Ook Thomas’ deelname aan programma’s als “Sterren dansen op het ijs” en “Just the two of us” en “Beste Zangers” benadrukken zijn sterrenstatus. Thomas Berge boeken is ineens hip.

Boekingen van Thomas Berge

Absoluut hoogtepunt is Thomas’ optreden in de Toppers In Concert. Maar ook zijn verpletterende performance tijdens de live show in Carré t.b.v. de 50e verjaardag van René Froger maakt diepe indruk. Thomas’ vocale veelzijdigheid en zijn muzikale inlevingsvermogen komen verder perfect tot uiting in zijn verbazingwekkend goede vertolkingen van een aantal klassieke titels in de Mattheus Masterclass.

Optreden in The Passion

Tijdens de paasperiode van 2011 wordt het optreden van Thomas in het mega event The Passion. Daarin kon hij, naast zijn zangkwaliteiten, ook zijn acteertalent tonen. In deze periode released Thomas ook zijn nieuwste single “Mijn Woord”, waarmee hij als een komeet de hitlijsten beklimt.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Thomas Berge kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Thomas Berge wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Thomas Berge wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Thomas Berge online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Thomas Berge kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Thomas Berge boeken

Ben jij benieuwd hoe je Thomas Berge kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Thomas Berge boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Thomas Berge

Thomas Berge inhuren

€3.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Thomas Berge

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€3495,-

Vergelijkbare artiesten

€3.500,-
€3.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand