Thomas Berge boeken

Veelzijdige Nederlandse zanger
€3.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Thomas Berge boeken? Thomas Berge is zolang hij zich kan herinneren bezig met muziek en met zingen in het bijzonder. Op 11- jarige leeftijd doet hij auditie bij een musicalgezelschap en wordt prompt aangenomen. Johnny Sap, de eigenaar vanStudio One Records, spot als eerste zijn sterrenuitstraling.  Thomas wordt uitgenodigd om een demo te maken. Dit blijkt later het begin van Thomas’ carrière als zanger. In 2003 vormt Thomas Berge de speerpunt van een mega marketingcampagne voor een van Europa’s grootste postorderbedrijven. Met als resultaat 800.000 verkochte geluidsdragers en 11 platina Cd’s.

Thomas Berge boeken

Gedurende het jaar 2006 zorgen de releases van 3 succesalbums, 3 thema-D.V.D.’s en de uitzending van twee prime-time TV-specials voor de bevesting van Thomas’ populariteit. Hij is vervolgens in elke tv-show een graag geziene gast. Wat er weer voor zorgden dat steeds meer mensen Thomas Berge wilden boeken.

Zilveren harp

Thomas wordt in deze periode meerdere malen onderscheiden met diverse populariteitsprijzen. De “Zilveren Harp”, de belangrijkste vak onderscheiding op het gebied van lichte muziek in Nederland, vormt daarbij het hoogtepunt. In het jaar 2007 vindt de populariteit van Thomas zijn weerklank in een eigen real-life soap. Ook Thomas’ deelname aan programma’s als “Sterren dansen op het ijs” en “Just the two of us” en “Beste Zangers” benadrukken zijn sterrenstatus. Thomas Berge boeken is ineens hip.

Boekingen van Thomas Berge

Absoluut hoogtepunt is Thomas’ optreden in de Toppers In Concert. Maar ook zijn verpletterende performance tijdens de live show in Carré t.b.v. de 50e verjaardag van René Froger maakt diepe indruk. Thomas’ vocale veelzijdigheid en zijn muzikale inlevingsvermogen komen verder perfect tot uiting in zijn verbazingwekkend goede vertolkingen van een aantal klassieke titels in de Mattheus Masterclass.

Optreden in The Passion

Tijdens de paasperiode van 2011 wordt het optreden van Thomas in het mega event The Passion. Daarin kon hij, naast zijn zangkwaliteiten, ook zijn acteertalent tonen. In deze periode released Thomas ook zijn nieuwste single “Mijn Woord”, waarmee hij als een komeet de hitlijsten beklimt.

Direct Thomas Berge boeken? Klik hier voor boekingen van Thomas Berge

Thomas Berge boeken

€3.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Thomas Berge

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€3495,-

Vergelijkbare artiesten

€3.250,-
€3.230,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand