The Dean boeken

* Rapper * Duur: 1 x 30 minuten * Exclusief geluid en techniek * On stage: 2 personen * Genre: Nederlandstalige Hip-Hop * Bekend van YouTube

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp
The Dean boeken? Jarenlang heeft Daan Boom zijn innerlijke drift om rapper te worden weten te onderdrukken. Van kinds af aan is hij al gefascineerd door de scene, de muziek, de kleding, de vrouwen, de beats en de flows. Nu eindelijk de sterren goed staan, gooit hij het roer om. The DEAN is geboren, het werd eens tijd.

The Dean boeken

Daan Boom ken je waarschijnlijk van de YouTube-en televisieserie Streetlab, waar hij samen met jeugdvrienden sociale experimenten uitvoert. Onlangs is hij begonnen aan een nieuwe serie: The Dean. Daan wil rapper worden en geeft hier alles voor. Het gevoel van plaatsvervangende schaamte uit Streetlab is aanwezig, maar dus ook het lef en de ambitie. Vriend Tobias Camman maakt de videoclips en Stijn van Vliet is zijn manager en de cameraman. Samen vormen ze een erg fijn (en vermakelijk) team en proberen ze van The Dean een gevestigde rapper te maken in the scene.

Eigen YouTube serie

En tot nu toe maakt zijn YouTube-serie al aardig wat tongen, collabs, streams, clout en clips los.The Dean is gelijk al een van de meest productieve rappers in the game. In zijn eerste maanden als rapper gooit hij er tal van tracks met videoclips uit.  Zijn rap-carrière is sinds de start te volgen in de gelijknamige hitserie op YouTube,o.a. ook met een collab met Donnie. Dit draagt flink bij aan het succes van al zijn nummers. Sindsdien is hij talk of the town, kan eigenlijk niet meer normaal over straat, en wil iedereen The Dean boeken.

Boekingen van The Dean

Het was even wachten, maar eindelijk is The Dean ook te boeken met een spectaculaire club- of festival set! Verwacht al zijn hits maar ook nieuwe bangers die in een razend tempo aan elkaar worden gemixt door gelegenheids-Dj en goede vriend uit de serie; Tobias. Direct The Dean boeken? Klik hier voor boekingen van The Dean
Video afspelen

The Dean boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag