Slim Kofi boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap act
 • Genre
  Urban

In 2017 arriveert Slim Kofi in Nederland met maar één wens: zijn droom van muzikant werkelijkheid maken. Hierdoor tekent hij in 2017 een exclusieve platendeal bij Avalon Music.

Slim Kofi boeken

Zijn debuut is het uiterste dansbare Lean Back ft. MC Rudy Jones. Slim Kofi onderscheidt zich met zijn zelfbenoemde “Afrocan Sound”, waarbij hij een blend maakt van Ghaneze, Marokkaanse en westerse invloeden. Deze tropische vibe klinkt nog meer door in zijn laatste single Tingele, geproduceerd door SRNO.

Boekingen van Slim Kofi

Beide singles zijn terug te horen op zijn EP “Afrocan Sounds”, die is uitgebracht in juni 2017. Hierbij is de ontwikkeling van Slim Kofi te horen: zo heeft Mugye meer een pop vibe, terwijl Na Min Shwe je voert naar tropische, benauwde en benevelde nachten. For You, Ogoguru en Want You to Knowzouden niet misstaan in de huidige dance charts, terwijl de afsluiter Tinana je terug brent naar zijn roots. Slim Kofi zijn vastberadenheid, energie en positiviteit zijn ook te voelen in zijn shows. Het publiek is altijd met een glimlach en swingend terug te vinden op de dansvloer!

Direct Slim Kofi huren? Klik hier voor boekingen van Slim Kofi

Slim Kofi boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Slim Kofi

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap act1 x 30 minutenexclusief2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand