Ammar boeken

Bekend van o.a. “Ode aan Hazes”
€3.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Hazes

Wil jij Ammar boeken voor jouw feest of evenement? Ammar Volkszanger Ammar Bozoglu is een unieke verschijning. Deze 24-jarige Deventenaar groeide op in de volkswijk ‘Het Rode Dorp’. Waar muziek van artiesten als Django Wagner, Jannes en André Hazes niet weg te denken waren tijdens de plaatselijke tuinfeesten. Ammar genoot van de emotie en passie in de nummers. En begon zelf ook zijn ziel in het zingen te leggen, waarna steeds meer mensen Ammar wilden boeken.

Doorbraak via Dumpert

Sinds de virale Dumpert video waarin hij André Hazes zingt gaat het hard met de carrière van de volkszanger. Zo werd hij uitgenodigd als één van de vier Hazessen in de Nationale 2020 test. En was hij samen met onder andere Trijntje Oosterhuis en Xander de Buisonjé te horen in ‘Een Ode Aan Hazes’ van Lidl. In 2021 tekent Ammar bij het label Lieve Jongens van Snelle. Daar zal hij gaan werken aan zijn eigen Nederlandstalige repertoire. Je bent bij ons op het juiste adres voor boekingen van Ammar.

Ammar boeken

Het is een jongensdroom die werkelijkheid wordt voor volkszanger Ammar Bozoglu. Nu is het tijd voor Ammars eerste eigen single, die zich laat vergelijken met muziek van Willy Alberti en André Hazes. Tijd om nu Ammar te boeken.

Terug naar vroeger

Ammar zal je met zijn emotie en persoonlijkheid in vervoering brengen tijdens het luisteren van dit levenslied. Het gaat over de zorgen van een kind. Hij maakte het nummer in samenwerking met The Companions. Die hebben ook meegewerkt aan onder andere de muziek van Tino Martin. De zanger is enorm tevreden met het resultaat. ‘Ik ben opgegroeid met volksmuziek. Ik kan mijn emoties hier helemaal in kwijt. Alles wat ik in me heb in dit nummer gelegd. en ik hoop dat dit overkomt bij de mensen thuis. Ik ben er super trots op dat Snelle dit vertrouwen in mij heeft gehad en me tijdens dit hele proces heeft begeleid”. Ammar boeken doe je natuurlijk bij BekendeArtiestBoeken.nl

Boekingen van Ammar

Ook Snelle is blij met de komst van Ammar bij Lieve Jongens: “Ammar heeft het afgelopen jaar een persoonlijke en muzikale groei doorgemaakt die ik van dichtbij heb mogen volgen. Hij heeft een unieke strot en straalt zoveel positiviteit uit, dat ik geloof dat iedereen van hem zal houden als hij zijn verhaal kan vertellen. Met zijn leergierigheid en harde werk denk ik echt dat hij één van de grootste artiesten van Nederland kan worden.”

Direct Ammar boeken? Klik hier voor boekingen van Ammar

Ammar boeken

€3.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ammar

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Hazes€3495,-

Vergelijkbare artiesten

€3.250,-
€3.230,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand