Ammar boeken

Bekend van o.a. “Ode aan Hazes”
€3.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Hazes

Wil jij Ammar boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ammar. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Volkszanger Ammar Bozoglu is een unieke verschijning. Deze 24-jarige Deventenaar groeide op in de volkswijk ‘Het Rode Dorp’. Waar muziek van artiesten als Django Wagner, Jannes en André Hazes niet weg te denken waren tijdens de plaatselijke tuinfeesten.

Biografie Ammar

Ammar genoot van de emotie en passie in de nummers. En begon zelf ook zijn ziel in het zingen te leggen, waarna steeds meer mensen Ammar wilden boeken.

Dumpert video

Sinds de virale Dumpert video waarin hij André Hazes zingt gaat het hard met de carrière van de volkszanger. Zo werd hij uitgenodigd als één van de vier Hazessen in de Nationale 2020 test. En was hij samen met onder andere Trijntje Oosterhuis en Xander de Buisonjé te horen in ‘Een Ode Aan Hazes’ van Lidl. In 2021 tekent Ammar bij het label Lieve Jongens van Snelle. Daar zal hij gaan werken aan zijn eigen Nederlandstalige repertoire.  Zijn debuutsingle ‘Terug Naar Vroeger’ kreeg support van onder andere Tijd Voor Max, Koffietijd, NRC en de Stentor. Je bent bij ons aan het juiste adres voor boekingen van Ammar.

Boekingen van Ammar

De opvolger was de feestsingle ‘De Laatste’ samen met Snelle, die inmiddels meer dan 5 miljoen keer is gestreamd. Hierna volgde de single ‘Turk Uit De Kroeg’ die ondertussen al op meer dan 1.5 miljoen streams zit en ook de nodige support binnensleepte. Ammar heeft zijn jaar af mogen sluiten met optredens bij de Toppers en ook in 2023 zal hij van zich laten horen!

Snelle

Ik ben er super trots op dat Snelle dit vertrouwen in mij heeft gehad en me tijdens dit hele proces heeft begeleid”. Ammar boeken doe je natuurlijk bij BekendeArtiestBoeken.nl. Ook Snelle is blij met de komst van Ammar bij Lieve Jongens: “Ammar heeft het afgelopen jaar een persoonlijke en muzikale groei doorgemaakt die ik van dichtbij heb mogen volgen. Hij heeft een unieke strot en straalt zoveel positiviteit uit, dat ik geloof dat iedereen van hem zal houden als hij zijn verhaal kan vertellen. Met zijn leergierigheid en harde werk denk ik echt dat hij één van de grootste artiesten van Nederland kan worden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ammar kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ammar wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ammar wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ammar online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ammar kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ammar boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ammar kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ammar boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ammar

Ammar inhuren

€3.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ammar

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Hazes€3495,-

Vergelijkbare artiesten

€3.250,-
€3.495,-
€3.300,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand