Superstijl boeken

* Bekende DJ-show * Duur: 4 uur * Geluid: exclusief * Bezetting: 3 personen * Genre: Allround * Prijs is voor BESLOTEN optredens. Openbaar op aanvraag!

€2.750,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Superstijl is wereld's enige echte democratische dancefeest! Bij Superstijl bepalen jij, jij en jij wat de dj draait! Elk kwartier start een nieuwe ronde met nieuwe muziekstijlen waaruit je kunt kiezen. De stijl waarvoor het meeste gestemd is, wordt gelijk gedraaid. Nieuwe ronde, nieuw feestje.

Superstijl boeken

Bij binnenkomst krijg je een stempas met daarop 3 kleuren. Elke kleur correspondeert met een muziekstijl. Via de videobeam projectie en bij de stemkasten zie je met welke. Je stemt door de kleur van je favoriete keuze over de barcode scanner te halen. Naast het stemmen via je stempas kun je ook stemmen via met iPhone of Android smartphone.

Boekingen van Superstijl

Je hopt gedurende het feest van de ene muziekstijl naar de andere met als resultaat een afwisselende en verrassende avond uit. Zo sta je het ene moment te ‘skanken’ op Ska dan weer te ‘breaken’ op Party Hiphop om vervolgens te ‘shuffelen’ op Housewerk.

Bestaat uit 2 DJ's en 1 VJ, inclusief decor en stemsysteem (exclusief licht, geluid en overige techniek).

Direct Superstijl huren? Klik hier voor boekingen van Superstijl

Video afspelen

Superstijl boeken

€2.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.000,-