Female Fusion boeken

Bestaat uit vrouwelijke DJ, MC-vocals, violiste, percussioniste
€3.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3495,-
 • Duur
  1 x 90 of 2 x 45 minuten (in 2 uur)
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Totaal DJ Concept
 • Genre
  Naar keuze Dance of Lounge

Wil jij Female Fusion boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Female Fusion. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De naam zegt al genoeg: deze dames versmelten hun muzikale talenten in een live-Dj act met een onvergetelijke wow-factor! Female Fusion is een combinatie van charmante, aantrekkelijke dames die altijd een klankrijke, dansbare sound produceren. Kortom; dames achter de draaitafels, meiden met mic’s en girls with instruments.

Biografie Female Fusion

Female Fusion brengt diverse sets gedurende maximaal 2 uur, maar kan ook geboekt worden voor een energieke powerset van 30 minuten (bijvoorbeeld tijdens een after-party).

DJ’s boeken

Funky house en soulful beats voeren de hoofdtoon in deze sets aangevuld met herkenbare old-school classics en lekkere commerciele remixen. De live percussie, viool en vocals improviseren afwisselend over de muziek van de Dj.

Boekingen Female Fusion

Zet de dansvloer in vuur en vlam met deze unieke, exclusieve live-act op jouw event/feest. Female Fusion: Girls taking over! Exclusief geluid en techniek.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Female Fusion kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Female Fusion wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Female Fusion wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Female Fusion online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Female Fusion kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Female Fusion boeken

Ben jij benieuwd hoe je Female Fusion kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Female Fusion boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Female Fusion

Female Fusion inhuren

€3.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Female Fusion

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Totaal DJ Concept1 x 90 of 2 x 45 minuten (in 2 uur)exclusief geluid en techniek4 personenNaar keuze Dance of Lounge€3495,-
Extra set1 x 45 minutenexclusief geluid en techniek4 personenFunky House / Oldskool€550,-
Extra Male DJ5 uurexclusief geluid en techniek1Uitbreiding optie€499,-
Pioneeer DJ set/boothn.v.t.n.v.t.n.v.t.Techniek optie€500,-
Pioneer set + Licht/Geluidn.v.t.inclusief tot 250 personenn.v.t.Techniek optie€1049,-
Pioneer set + Licht/Geluidn.v.t.inclusief tot 500 personenn.v.t.Techniek optie€1650,-

Vergelijkbare artiesten

€3.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand