Stoot boeken

Tegen meerprijs te boeken incl. geluid en/of VJ / LED-wall
€4.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4495,-
 • Duur
  3 x 50 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Stoot boeken voor jouw feest of event? STOOT! is een band met een groot diversiteit aan hits uit de Nederlandse popgeschiedenis. Echt alle soorten muziek die u een geweldig feest bezorgen, is wat deze grote band u te bieden heeft. De strakke basisbezetting aangevuld met moddervette blazers, fantastische zanger en zangeres, werd al eerder landelijk uitgeroepen tot beste coverformatie van de nationale popmuziek.

Stoot boeken

STOOT! heeft hun show volledig ingericht voor een breed publiek. Iedereen moet het naar zijn zin hebben en dan is de avond geslaagd. De beste hits van nu, grote hits van toen, allemaal een groot feest der herkenning. De muzikanten van STOOT! zijn al jaren samen actief en begeleiden ook zo nu en dan de grote namen uit het land. Het concept van STOOT! is een garantie voor een spetterend feest, maar de kwaliteit van de muzikanten is minstens zo belangrijk. Alles klinkt echt zoals het hoort, met stuk voor stuk ras entertainers. U wordt meegenomen in een avondje STOOT! zodra u het podium nadert.

Ware topband!

Met STOOT! haalt u dus een ware topband in huis die o.a. al op Paaspop, Palm Parkies en vele andere grote festivals stond. Maar natuurlijk kan STOOT! ook met een oplossing komen voor bedrijfsfeesten, bruiloften en andere partijen. De muzikanten zijn allemaal professioneel actief en begeleiden ook regelmatig bekende Nederlandse artiesten als Frans Bauer, Xander de Buisonjé, Berget Lewis e.a. Dus van de polonaise met een STOOT! uitvoering van Guus Meeuwis tot het springen op Armin van Buuren, Kane en Anouk… STOOT! speelt de hits op energieke wijze die u direct meenemen in een geweldige sfeer.

Boekingen van Stoot

Met STOOT! haalt u dus een ware topband in huis Natuurlijk kan STOOT! ook met een oplossing komen voor bedrijfsfeesten, bruiloften en andere partijen

Direct Stoot boeken? Klik hier voor boekingen van Stoot!

Stoot boeken

€4.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Stoot

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 50 minutenexclusief, betreft inprikgage9 personenAllround€4495,-
Live bandshow3 x 50 minuteninclusief tot 400 personenAllroundAllround€4995,-
Live bandshow3 x 50 minuteninclusief tot 1000 personen5 personenAllround€5495,-

Vergelijkbare artiesten

€4.400,-
€4.245,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand