Stoot boeken

Tegen meerprijs te boeken incl. geluid en/of VJ / LED-wall
€4.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4495,-
 • Duur
  3 x 50 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Stoot boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Stoot. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

STOOT! is een band met een groot diversiteit aan hits uit de Nederlandse popgeschiedenis. Echt alle soorten muziek die u een geweldig feest bezorgen, is wat deze grote band u te bieden heeft. De strakke basisbezetting aangevuld met moddervette blazers, fantastische zanger en zangeres, werd al eerder landelijk uitgeroepen tot beste coverformatie van de nationale popmuziek.

Biografie Stoot

STOOT! heeft hun show volledig ingericht voor een breed publiek. Iedereen moet het naar zijn zin hebben en dan is de avond geslaagd. De beste hits van nu, grote hits van toen, allemaal een groot feest der herkenning. De muzikanten van STOOT! zijn al jaren samen actief en begeleiden ook zo nu en dan de grote namen uit het land. Het concept van STOOT! is een garantie voor een spetterend feest, maar de kwaliteit van de muzikanten is minstens zo belangrijk. Alles klinkt echt zoals het hoort, met stuk voor stuk ras entertainers. U wordt meegenomen in een avondje STOOT! zodra u het podium nadert.

Ware topband!

Met STOOT! haalt u dus een ware topband in huis die o.a. al op Paaspop, Palm Parkies en vele andere grote festivals stond. Maar natuurlijk kan STOOT! ook met een oplossing komen voor bedrijfsfeesten, bruiloften en andere partijen. De muzikanten zijn allemaal professioneel actief en begeleiden ook regelmatig bekende Nederlandse artiesten als Frans Bauer, Xander de Buisonjé, Berget Lewis e.a. Dus van de polonaise met een STOOT! uitvoering van Guus Meeuwis tot het springen op Armin van Buuren, Kane en Anouk… STOOT! speelt de hits op energieke wijze die u direct meenemen in een geweldige sfeer.

Boekingen van Stoot

Met STOOT! haalt u dus een ware topband in huis Natuurlijk kan STOOT! ook met een oplossing komen voor bedrijfsfeesten, bruiloften en andere partijen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Stoot kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Stoot wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Stoot wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Stoot online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Stoot kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Stoot boeken

Ben jij benieuwd hoe je Stoot kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Stoot boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Stoot

Stoot inhuren

€4.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Stoot

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 50 minutenexclusief, betreft inprikgage9 personenAllround€4495,-
Live bandshow3 x 50 minuteninclusief tot 400 personenAllroundAllround€4995,-
Live bandshow3 x 50 minuteninclusief tot 1000 personen5 personenAllround€5495,-

Vergelijkbare artiesten

€4.495,-
€4.400,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand