The Euros boeken

Top band!
€4.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4495,-
 • Duur
  1 x 60 + 1 x 75 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live bandshow (openbaar)
 • Genre
  Allround

Wil jij The Euros boeken op jouw party of event? The Euros (voorheen 30 Euro Live) zijn het beste te omschrijven als een band die begrijpen waar het echt om gaat. Ze staan garant voor een show vol met energie. En hits en deze worden dus ook “typisch-euros” gebracht. Eigenzinnige mash-ups en medleys dus. Ze mogen met recht de drie musketiers van het feestcircuit genoemd worden. Hits, humor en veel interactie zijn hun voornaamste wapens. Jarenlang spelen ze elke zaal, tent en festivalweide plat.

The Euros boeken

Met ieder jaar meer dan 100 optredens in binnen- en buitenland, waaronder in Afghanistan, Oostenrijk en Belgie, maar ook op de Nijmeegse Vierdaagse, Festyland en De Zwarte Cross laten The Euros zien dat ze alle podia aankunnen.Ondersteund met de nodige special effects storten The Euros een onbegrensde gezelligheid over het publiek heen. De mannen excelleren in meerstemmige zang en verrassen keer op keer door handig in te spelen op spontane situaties.

Even voorstellen…

Goedlachse toetsenist Peter zorgt voor een glimlach van oor tot oor tot het pijn doet in je kaken. Broer en gitarist David laat de vlam in de pan slaan met zijn aanstekelijke enthousiasme. En drummer Michiel bepaalt feilloos het tempo van de avond. The Euros staan klaar om je hart te veroveren.
Ze zijn de garantie voor een brute show, volgeramd met meer dan 120 superhits uit heden en verleden, en dat alles verpakt in de meest eigenzinnige medleys en mash-ups!!

Boekingen van The Euros

De drie-eenheid wisselt feilloos de leadzang af. Samen zorgen voor een geluid dat tot voor kort onmogelijk werd gehouden bij een drietal. Meezingen, meedeinen en inhaken! Tenslotte nog met gebalde vuist in de lucht het gaspedaal ouderwets in te trappen. Met nieuwe creatieve impulsen lijkt the sky the limit te zijn. Ook dit jaar beloofd wederom een glansjaar te worden voor de band.

Knallende show

Ze zijn verrassender, muzikaler en enthousiaster dan ooit tevoren. The Euros spelen de haringen uit de tent en komen er lachend mee weg. Naast een zondvloed aan hits zorgt dit powertrio met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak. Betrap jezelf op het bespelen van de luchtgitaar. |Zing de longen uit je lijf. En geniet voor de verandering eens van een waanzinnig trio zonder schuldgevoel..!

Direct The Euros boeken? Klik hier voor boekingen van The Euros

The Euros boeken

€4.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Euros

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (openbaar)1 x 60 + 1 x 75 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenAllround€4495,-
Live bandshow (besloten)1 x 60 + 1 x 75 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenAllround€4995,-

Vergelijkbare artiesten

€4.395,-
€4.495,-
€4.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand