The Euros boeken

Maximale pauze tussen 2 sets: 30 minuten
€4.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4995,-
 • Duur
  1 x 60 + 1 x 75 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live bandshow (openbaar)
 • Genre
  Allround

Wil jij The Euros boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Euros. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

The Euros (voorheen 30 Euro Live) zijn het beste te omschrijven als een band die begrijpen waar het echt om gaat. Ze staan garant voor een show vol met energie. En hits en deze worden dus ook “typisch-euros” gebracht. Eigenzinnige mash-ups en medleys dus. Ze mogen met recht de drie musketiers van het feestcircuit genoemd worden. Hits, humor en veel interactie zijn hun voornaamste wapens. Jarenlang spelen ze elke zaal, tent en festivalweide plat.

Biografie The Euros

Met ieder jaar meer dan 100 optredens in binnen- en buitenland, waaronder in Afghanistan, Oostenrijk en Belgie, maar ook op de Nijmeegse Vierdaagse, Festyland en De Zwarte Cross laten The Euros zien dat ze alle podia aankunnen.Ondersteund met de nodige special effects storten The Euros een onbegrensde gezelligheid over het publiek heen. De mannen excelleren in meerstemmige zang en verrassen keer op keer door handig in te spelen op spontane situaties.

Even voorstellen…

Goedlachse toetsenist Peter zorgt voor een glimlach van oor tot oor tot het pijn doet in je kaken. Broer en gitarist David laat de vlam in de pan slaan met zijn aanstekelijke enthousiasme. En drummer Michiel bepaalt feilloos het tempo van de avond. The Euros staan klaar om je hart te veroveren.
Ze zijn de garantie voor een brute show, volgeramd met meer dan 120 superhits uit heden en verleden, en dat alles verpakt in de meest eigenzinnige medleys en mash-ups!!

Boekingen van The Euros

De drie-eenheid wisselt feilloos de leadzang af. Samen zorgen voor een geluid dat tot voor kort onmogelijk werd gehouden bij een drietal. Meezingen, meedeinen en inhaken! Tenslotte nog met gebalde vuist in de lucht het gaspedaal ouderwets in te trappen. Met nieuwe creatieve impulsen lijkt the sky the limit te zijn. Ook dit jaar beloofd wederom een glansjaar te worden voor de band.

Knallende show

Ze zijn verrassender, muzikaler en enthousiaster dan ooit tevoren. The Euros spelen de haringen uit de tent en komen er lachend mee weg. Naast een zondvloed aan hits zorgt dit powertrio met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak. Betrap jezelf op het bespelen van de luchtgitaar. |Zing de longen uit je lijf. En geniet voor de verandering eens van een waanzinnig trio zonder schuldgevoel..!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Euros kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Euros wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Euros wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Euros online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Euros kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Euros boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Euros kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Euros boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Euros

The Euros inhuren

€4.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Euros

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (openbaar)1 x 60 + 1 x 75 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenAllround€4995,-
Live bandshow (besloten)1 x 60 + 1 x 75 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenAllround€4995,-

Vergelijkbare artiesten

€4.995,-
€4.995,-
€4.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand