Xander De Buisonje boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€9.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €9995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederpop

Wil jij Xander De Buisonje boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Xander De Buisonje. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Xander de Buisonjé is in de afgelopen twee decennia uitgegroeid tot een fenomeen in de showbizzwereld. Hij brak in 1997 door met de band Volumia!, waarvan hij de leadzanger was. De groep had meerdere grote hits, waaronder het ontroerende Afscheid en de ballade Hou me vast. Hun debuutalbum, met de titel Volumia!, bereikte de eerste plek in de Album top 100 en werd dubbel platina! De band ging in 2002 uit elkaar, maar dat was zeker niet het einde van de carrière van de Buisonjé.

Biografie Xander de Buisonje

Hij ging als solo-act verder. In de eerste plaats als zanger, maar later verscheen hij ook steeds vaker op TV als presentator. De zanger is een van de populairste artiesten van Nederland en wordt zeer regelmatig geboekt. Voor zijn laatste album Xander in Concert kreeg hij een Gouden Plaat. Zijn single ‘De wereld redden’, die uitkwam in 2012, belandde in de top 10 van iTunes.In 2010 wordt Xander de Buisonjé de nieuwe gastheer van ‘De vrienden van Amstel Live!’ Hij presenteert het muziekspektakel maar liefst zeven keer op rij, tot en met 2016. Dat hij de show zo vaak achter elkaar mag leiden, zegt iets over zijn kwaliteiten! De shows zijn een groot succes en de fans genieten met volle teugen. Daardoor wilde iedereen ineens Xander de Buisonje boeken.

Beste Zangers en The Passion

Ook is Xander in diezelfde periode regelmatig op tv te zien. Zo doet hij mee aan het programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ en speelt hij in 2016 de rol van Judas in The Passion. Xander de Buisonjé heeft naast zijn muzikale carrière een theatershow gedaan en diverse concerten en televisieprogramma’s gepresenteerd. Bij ‘Xander omarmt’, zijn interactieve theatershow, liet hij zich inspireren door zijn publiek en vierde hij de vriendschap van zijn bezoekers.  Ook vervult Xander de rol van coach, producer en Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Bij uitstek drie dynamische manieren om zijn passie voor muziek over te geven aan anderen. Als coach begeleidt hij zowel individuele artiesten als collectieven. Als producer is hij onder andere betrokken bij het creatie-proces van Cookhouse. Xander is daarom naast zanger ook in te zetten als spreker voor zakelijke evenementen.

Boekingen Xander de Buisonje

Het zingen blijft hem echter het meest dierbaar. Hij blijft werken aan nieuw materiaal, zoals de single Van jou (2013) en Ik weet (2014). Met zijn krachtige, maar toch ook intieme stem, weet hij zijn publiek keer op keer te raken. Ook als soloartiest kan hij uitstekend uit de voeten!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Xander De Buisonje kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Xander De Buisonje wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Xander De Buisonje wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Xander De Buisonje online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Xander De Buisonje kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Xander De Buisonje boeken

Ben jij benieuwd hoe je Xander De Buisonje kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Xander De Buisonje boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Xander De Buisonje

Xander De Buisonje inhuren

€9.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Xander De Buisonje

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederpop€9995,-
Live bandshow1 x 60 minuteninclusief backline, excl. geluid/techniek7 personenNederpop€16500,-

Vergelijkbare artiesten

€7.000,-
€9.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand