Xander De Buisonje boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€9.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €9995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 750, incl. babyvleugel
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederpop

Xander de Buisonje boeken? Xander de Buisonjé is in de afgelopen twee decennia uitgegroeid tot een fenomeen in de showbizzwereld. Hij brak in 1997 door met de band Volumia!, waarvan hij de leadzanger was. De groep had meerdere grote hits, waaronder het ontroerende Afscheid en de ballade Hou me vast. Hun debuutalbum, met de titel Volumia!, bereikte de eerste plek in de Album top 100 en werd dubbel platina! De band ging in 2002 uit elkaar, maar dat was zeker niet het einde van de carrière van de Buisonjé.

Xander de Buisonje boeken

Hij ging als solo-act verder. In de eerste plaats als zanger, maar later verscheen hij ook steeds vaker op TV als presentator. De zanger is een van de populairste artiesten van Nederland en wordt zeer regelmatig geboekt. Voor zijn laatste album Xander in Concert kreeg hij een Gouden Plaat. Zijn single ‘De wereld redden’, die uitkwam in 2012, belandde in de top 10 van iTunes.In 2010 wordt Xander de Buisonjé de nieuwe gastheer van ‘De vrienden van Amstel Live!’ Hij presenteert het muziekspektakel maar liefst zeven keer op rij, tot en met 2016. Dat hij de show zo vaak achter elkaar mag leiden, zegt iets over zijn kwaliteiten! De shows zijn een groot succes en de fans genieten met volle teugen. Daardoor wilde iedereen ineens Xander de Buisonje boeken.

Beste Zangers en The Passion

Ook is Xander in diezelfde periode regelmatig op tv te zien. Zo doet hij mee aan het programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ en speelt hij in 2016 de rol van Judas in The Passion. Xander de Buisonjé heeft naast zijn muzikale carrière een theatershow gedaan en diverse concerten en televisieprogramma’s gepresenteerd. Bij ‘Xander omarmt’, zijn interactieve theatershow, liet hij zich inspireren door zijn publiek en vierde hij de vriendschap van zijn bezoekers.  Ook vervult Xander de rol van coach, producer en Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Bij uitstek drie dynamische manieren om zijn passie voor muziek over te geven aan anderen. Als coach begeleidt hij zowel individuele artiesten als collectieven. Als producer is hij onder andere betrokken bij het creatie-proces van Cookhouse. Xander is daarom naast zanger ook in te zetten als spreker voor zakelijke evenementen.

Boekingen Xander de Buisonje

Het zingen blijft hem echter het meest dierbaar. Hij blijft werken aan nieuw materiaal, zoals de single Van jou (2013) en Ik weet (2014). Met zijn krachtige, maar toch ook intieme stem, weet hij zijn publiek keer op keer te raken. Ook als soloartiest kan hij uitstekend uit de voeten!

Direct Xander De Buisonje boeken? Klik hier voor boekingen van Xander De Buisonje

Xander De Buisonje boeken

€9.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Xander De Buisonje

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 750, incl. babyvleugel1 persoonNederpop€9995,-
Live bandshow1 x 50-60 minutenincl. babyvleugel en backline, excl. geluid/techniek7 personenNederpop€14500,-

Vergelijkbare artiesten

€6.995,-
€8.995,-
€6.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand