Destiny’s Diva’s boeken

3 zangeressen in 1 band!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij Destiny’s Diva’s boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Destiny’s Diva’s. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Destiny’s Diva’s

Destiny’s Diva’s boeken? Destiny’s Diva’s is dé gloednieuwe, spectaculaire liveact voor op de Nederlandse podia. De drie fantastische zangeressen Shalisa van der Laan, Lauren Chiu en Nienke van der Velden, begeleid door een knallende band, zingen en dansen de grootste hits van – natuurlijk – Destiny’s Child, maar ook o.a. Jennifer Lopez, Rihanna, Shakira, Beyoncé en Britney Spears. In een geweldig tempo hoor je bangers uit de zeroes zoals “Survivor”, “Crazy in Love”, “Don’t Cha” tot “Pon de Replay”en “Who run to the World? (Girls!)”.

7-koppige band

De drie geschoolde zangeressen Shalisa, Lauren en Nienke brengen, ondanks hun jeugdige leeftijd, een schat aan podium ervaring mee. Naast het zingen, dansen deze drie ook bijna de gehele show! Een show die uniek is voor Nederland en nog nooit elders is gepresenteerd! Herkenbaar, uiterst commercieel en van kwalitatief zeer hoog niveau. De drie zangeressen worden namelijk bijgestaan door 4 top muzikanten! De 7-koppige live band komt vers van het conservatorium Rotterdam af en heeft een schat aan ervaring op het podium. Samen verzorgen ze een avondvullend programma, vol met indrukwekkende meerstemmige zang, sexy dans en een goeie dosis girlpower.

Boekingen van Destiny’s Diva’s

Met hun aanstekelijk enthousiasme, hun energieke uitstraling en hun krachtige zang is deze band geschikt voor alle gelegenheden. Haal met de Destiny’s Diva’s het stadion in huis en breng de Hollywood glamour naar je festival!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Destiny’s Diva’s kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Destiny’s Diva’s wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Destiny’s Diva’s wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Destiny’s Diva’s online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Destiny’s Diva’s kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Destiny’s Diva’s boeken

Ben jij benieuwd hoe je Destiny’s Diva’s kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Destiny’s Diva’s boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Destiny’s Diva’s

Destiny’s Diva’s inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Destiny’s Diva’s

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage7 personenAllround / PartyOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand