Sjansjee boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief, alleen monitorset * Bezetting: 2 personen * Genre: Feest / NL * Gage is exclusief (eventuele) reiskosten

€750,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Ze zijn hilarisch, een tikkeltje brutaal, maar alles met een dikke vette knipoog. Bent u op zoek naar een feestact met veel interactie en een repertoire met alleen maar Hollandse feesthits? Boek dan Sjansjee!

Sjansjee boeken

De zusjes Sjenien en Sjakkelien zijn 2 ras-entertainers en al jaren een graag geziene feestact. De dames komen uit Etten-Leur en Breda, maar optreden doen ze door heel het land. Gewapend met een kist vol feestattributen maken zij van elke gelegenheid een daverend feest. Sjansjee is regelmatig te zien in tv-programma's als “Fijnfisjenie Café” (Omroep Brabant) en Baronie TV.

Boekingen van Sjansjee

Met eigen repertoire zoals “Ik ben mijn worssie kwijt”, “Marjoretteles” en “Daar komt weer een pilsje aan” wordt er voornamelijk samen gedanst en gezongen op oer-hollandse feestmuziek. Kortom, met Sjansjee haalt u een dol dwaze feestshow in huis! Niet alleen bij u thuis, maar ook in uw kroeg of feesttent. Het maakt niet uit, met Sjansjee is het altijd feest! Durft jij het aan?!!

Direct Sjansjee huren? Klik hier voor boekingen van Sjansjee

Video afspelen

Sjansjee boeken

€750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€995,-
€795,-