Feestgangers XXL boeken

Inclusief geluid tot 200 personen: € 1095,-
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest

Wil jij Feestgangers XXL boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Feestgangers XXL. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Feestgangers XXL bestaan uit vier personen: Danny, Raymond, Hans en Michel. Wat een aantal jaren geleden begon als een geintje tussen 4 vrienden, werd al snel een serieuzere bezigheid. De mannen hebben altijd zin om het publiek te vermaken en uiteraard gebeurt dat dan ook.

Biografie Feestgangers XXL

Al jaren maken zij van ieder feest een XXL FEEST. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een privé-feestje thuis of in een zaal, of een optreden rond 11/11 en tijdens (de aanloop naar) carnaval, het dak gaat er geheid af!

Eigen nummers

Naast eigen nummers als Naturel, Zet de deur maar op een kier en hun laatste nieuwe nummer Kabouterdans 2.0 brengen zij een allround feestrepertoire, waarmee 100% feest gegarandeerd is.

Boekingen van Feestgangers XXL

Feestgangers XXL hebben al vele feesten tot een succes gemaakt en zijn ook op uw feest graag van de partij.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Feestgangers XXL kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Feestgangers XXL wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Feestgangers XXL wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Feestgangers XXL online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Feestgangers XXL kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Feestgangers XXL boeken

Ben jij benieuwd hoe je Feestgangers XXL kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Feestgangers XXL boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Feestgangers XXL

Feestgangers XXL inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Feestgangers XXL

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage4 personenNL / Feest€895,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand