Partybeukers boeken

Indien gewenst ook Engelstalig repertoire
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Aprés-ski

Wil jij Partybeukers boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Partybeukers. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De feestsensatie van ons land: DE PARTYBEUKERS. Dit DUO die allebei al jaren veel ervaring hebben opgedaan in het feestcircuit En al veel feesten hebben opgeleukt, Een aantal jaar geleden besloten ze om samen als zingend DUO verder te gaan.

Biografie Partybeukers

De Partybeukers bestaande uit Henri & Arie. Dit zijn 2 energieke entertainers die werden gevraagd om in te vallen als gelegenheidsduo in verband met het uitvallen van een andere artiest. De reacties hierop waren zo overweldigend, dat ze vrijwel direct voor meerdere feesten als duo werden gevraagd. Dit konden ze zeker niet aan hun voorbij laten gaan. Dus hebben beiden besloten om iets heel leuks neer te gaan zetten. Zo gezegd zo gedaan. En inmiddels alweer ruim 5 jaar verder, is dit duo niet meer weg te denken in het feestcircuit.

Feestartiesten boeken

Niets is ze te gek, gaat het nu om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, carnaval, tentfeest, discotheek of wat dan ook. Ze bieden 100% feestgarantie. Het repertoire van DE PARTYBEUKERS is uiteenlopend. Van Engelstalig tot Nederlandstalig van toen en nu. En deze wordt continue vernieuwd en uitgebreid. De eerste single van DE PARTYBEUKERS met als titel HAPPY TOGETHER was een mooi begin, en is veel gedraaid door feestend Nederland.

Boekingen van Party Beukers

Binnenkort komt de nieuwe single van DE PARTYBEUKERS uit met als titel Viva Cerveza. Deze zomerse single beloofd zeker een knallende binnenkomer te gaan worden met de zomer in aantocht. Inmiddels zijn DE PARTYBEUKERS een graag gezien duo op vele feesten en één ding is zeker: iedereen zal nog heel veel van deze 2 kanjers gaan horen. Uiteraard kunt u dit duo ook boeken in combinatie met één van onze avondvullende DJ’s en/of één of meerdere andere artiesten. Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden, wij adviseren u daarin uiteraard graag.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Partybeukers kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Partybeukers wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Partybeukers wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Partybeukers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Partybeukers kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Partybeukers boeken

Ben jij benieuwd hoe je Partybeukers kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Partybeukers boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Partybeukers

Partybeukers inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Partybeukers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenFeest / Aprés-ski€995,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€695,-
€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand