Partybeukers boeken

Indien gewenst ook Engelstalig repertoire
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Aprés-ski

Wil jij Partybeukers boeken voor jouw feest of evenement? De feestsensatie van ons land: DE PARTYBEUKERS. Dit DUO die allebei al jaren veel ervaring hebben opgedaan in het feestcircuit En al veel feesten hebben opgeleukt, Een aantal jaar geleden besloten ze om samen als zingend DUO verder te gaan.

Partybeukers boeken

De Partybeukers bestaande uit Henri & Arie. Dit zijn 2 energieke entertainers die werden gevraagd om in te vallen als gelegenheidsduo in verband met het uitvallen van een andere artiest. De reacties hierop waren zo overweldigend, dat ze vrijwel direct voor meerdere feesten als duo werden gevraagd. Dit konden ze zeker niet aan hun voorbij laten gaan. Dus hebben beiden besloten om iets heel leuks neer te gaan zetten. Zo gezegd zo gedaan. En inmiddels alweer ruim 5 jaar verder, is dit duo niet meer weg te denken in het feestcircuit.

Feestartiesten boeken

Niets is ze te gek, gaat het nu om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, carnaval, tentfeest, discotheek of wat dan ook. Ze bieden 100% feestgarantie. Het repertoire van DE PARTYBEUKERS is uiteenlopend. Van Engelstalig tot Nederlandstalig van toen en nu. En deze wordt continue vernieuwd en uitgebreid. De eerste single van DE PARTYBEUKERS met als titel HAPPY TOGETHER was een mooi begin, en is veel gedraaid door feestend Nederland.

Boekingen van Party Beukers

Binnenkort komt de nieuwe single van DE PARTYBEUKERS uit met als titel Viva Cerveza. Deze zomerse single beloofd zeker een knallende binnenkomer te gaan worden met de zomer in aantocht. Inmiddels zijn DE PARTYBEUKERS een graag gezien duo op vele feesten en één ding is zeker: iedereen zal nog heel veel van deze 2 kanjers gaan horen. Uiteraard kunt u dit duo ook boeken in combinatie met één van onze avondvullende DJ’s en/of één of meerdere andere artiesten. Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden, wij adviseren u daarin uiteraard graag.

Direct Partybeukers boeken? Klik hier voor boekingen van Partybeukers

Partybeukers boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Partybeukers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenFeest / Aprés-ski€995,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand