Feestduo Happy Ouwer boeken

€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest

Na het succes van hun carnavalskraker “ De Portier “ weten de heren van Feestduo Happy Ouwer dit jaar wederom een echte carnavalshit te produceren. Op de 11e van de 11e werd “ Feest bij elke scheet “ gereleased en de vele positieve reacties beloven veel voor het aankomende carnaval. Zoals ook de vorige singles werd deze single geschreven door Colin Heikens en Rutger Kanis. Door deze succesvolle samenwerking zijn de vrolijke feestklanken van Feestduo Happy Ouwer direct herkenbaar en gaan meteen de voetjes van de vloer.

Feestduo Happy Ouwer boeken

Arno en Ewald hebben inmiddels hun sporen in de regio verdiend met hun optredens. Wanneer zij het podium betreden kun je er vanuit gaan dat, de polonaise wordt ingezet en de boel op zijn kop gaat. Hun enthousiaste performance, aanstekelijke energie en gezellige feestrepertoire maken dat je je in het feestgedruis wilt storten. De heren van Feestduo Happy Ouwer weten hoe ze een feestje moeten bouwen en nemen iedereen hierin mee !

Boekingen van Feestduo Happy Ouwer

Met deze single “ Feest bij elke scheet “ gaat je carnavalsbloed kriebelen. De heren verheugen zich dan ook enorm op de aankomende periode en kunnen niet wachten op de hoogtijdagen van de carnaval. Zij zijn er klaar voor om iedereen los te laten en een geweldig feest te bezorgen. Dit is carnaval op zijn best !!

Direct Feestduo Happy Ouwer huren? Klik hier voor boekingen van Feestduo Happy Ouwer

Feestduo Happy Ouwer boeken

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Feestduo Happy Ouwer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenNL / Feest€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.450,-