Robert van Hemert boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief, alleen monitorset * Bezetting: 1 persoon * Genre: Nederlandstalig * Sterrentopper Beste Talent 2018

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Robert van Hemert is 24 jaar oud en is geboren in Leiden. Hij is werkzaam als schilder en in zijn vrije tijd zingt hij wanneer hij kan. Robert zingt al vanaf kleins af aan, maar op het podium staan was nog wel een te grote stap voor hem. Ongeveer twee jaar geleden ging Robert wat meer zingen op verjaardagen en feestjes. Later voor wat meer publiek, wat hem goed beviel.

Robert van Hemert boeken

Het afgelopen jaar is Robert meer en meer gaan zingen. Robert is begin 2017 de studio ingegaan en bracht daar zijn eerste single uit: “LOVE YOU VOOR ALTIJD’’. Voor Robert een boodschap aan alle mensen in de samenleving. Deze single is geschreven door tekstschrijver : Harry Gerittse. Deze single is uitgekomen op 2 Juli 2017 op zijn single release in Koetshuis “De Burcht” te Leiden. Zijn eerste single werd hem overhandigd door zijn voorbeeld uit Leiden “Wesley Klein”. Na zijn eerste single was Robert zijn podium vrees wel verdwenen en ging in het najaar weer de studio in om zich bezig te houden met zijn nieuwe single.

Boekingen van Robert van Hemert

Deze single is geschreven door “Henny Thijssen”, die voor o.a. Andre hazes, Tino Martin, Frans Bauer, Corry Konings, Samantha Steenwijk vele hits schreef. Voor Robert kwam er een droom uit om met deze man samen te mogen werken. Robert wil de muziek overbrengen naar de mensen, hij zegt hierover ; “Als de mensen genieten van de nummers die ik zing, geniet ik op het podium van de mensen die er voor mij zijn”.

Direct Robert van Hemert huren? Klik hier voor boekingen van Robert van Hemert

Video afspelen

Robert van Hemert boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag