Paul de Munnik boeken

Tegen meerpijs met band te boeken
€9.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €9500,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Akoestisch (besloten)
 • Genre
  Eigen repertoire

Wil jij Paul de Munnik boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Paul de Munnik. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Paul de Munnik

Twintig jaar lang maakte Paul de Munnik onder andere furore als helft van het succesvolle cabaret- en muziekduo Acda en de Munnik. Inmiddels heeft hij alweer twee soloalbums uitgebracht en scoort op dit moment hoge ogen in de hitlijsten met het liedje ‘Als Ik Je Weer Zie’ samen met Thomas Acda, Maan & Typhoon.

Passende muzikale omlijsting

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt optreden van een bekende artiest? Dan is Paul de Munnik bijzonder geschikt. Vanachter zijn piano of met zijn gitaar op schoot zorgt hij voor een passende muzikale omlijsting van uw event. Paul kan putten uit een enorme verzameling aan prachtige liedjes zoals ‘Niet of nooit geweest’, ‘Het Regent Zonnestralen’ en ‘De Kapitein deel II’.

Boekingen van Paul de Munnik

Met zoveel ervaring in huis weet hij altijd de juiste snaar te raken. Komend voorjaar zal er onder andere nog een nieuw solo-album van Paul verschijnen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Paul de Munnik kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Paul de Munnik wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Paul de Munnik wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Paul de Munnik online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Paul de Munnik kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Paul de Munnik boeken

Ben jij benieuwd hoe je Paul de Munnik kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Paul de Munnik boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Paul de Munnik

Paul de Munnik inhuren

€9.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Paul de Munnik

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Akoestisch (besloten)1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonEigen repertoire€9500,-

Vergelijkbare artiesten

€6.494,-
€8.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand