Real El Canario boeken

  • DJ
  • Duur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Urban

Dj Real el Canario werd geboren op 27 mei 1974 in Tenerife als Ezequil V Real. Hij wordt gezien als de spirituele vader van de muziekstijl die we tegenwoordig omschrijven als 'urban eclectic'.

Real El Canario boeken

Hij begon zijn professionele carrière in 1991 op Tenerife waar hij in korte tijd uitgroeide tot de populairste DJ van het eiland. In 2000 was het tijd om het eiland te verlaten en zich te vestigen in de culturele hoofdstad van Europa, Amsterdam. In een zeer korte tijd werkte Ezequiel zich op de podia van diverse grote festivals als Mysteryland, Dance Valley, Inner City, Ambassador, Luxurush, Paradisco en expornstar. Terwijl meeste mensen refereren aan Real's-Voodoo-that-he-do as 'eclectic', ziet hij zijn stijl simpel gezien gewoon hiphop. "Ik ben een hiphop DJ, ik speel platen vanuit een hiphop perspectief, maar mijn muziek kennis kent geen grenzen."

Boekingen Real El Canario

Zijn unieke mixstijl heeft hem geliefd gemaakt bij een groot en divers publiek. Hij laat verschillende muziekgenres moeiteloos in elkaar overvloeien: van disco tot merengue, van hip hop tot salsa en van R&B tot reggae. Waar Real ook heeft gedraaid, laat hij zijn publiek stomend en zwetend achter.

Direct Real El Canario huren? Klik hier voor boekingen van Real El Canario


Toon meer