100% Isis boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Wil jij 100% Isis boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van 100% Isis. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Isis van der Wel, beter bekend als 100% ISIS, is een fenomeen in de internationale dance industrie. Als een van ’s werelds eerste vrouwelijke pioniers op het gebied van elektronische dansmuziek heeft 100% ISIS wereldwijde erkenning opgebouwd.

Biografie 100% Isis

Al vanaf jonge leeftijd is Isis met muziek bezig. Haar eerste “house” plaatje kocht ze als twaalfjarige (1987). Van het een kwam het ander, enkele jaren later draaide ze als resident in de wereldberoemde Amsterdamse Roxy (1992). Haar deejay sets kunnen het beste omschreven worden als een verfrissend avontuur in het hier en nu van moderne dansmuziek. Worden haar sets door de industrie meestal geschaard onder de zogenaamde tech-house noemer, door Isis zelf wordt haar stijl als volgt omschreven: “een mix van, voornamelijk elektronische, repetitieve dansmuziek waarbij de harmonie binnen de afzonderlijke nummers en de gehele mix voor mij de leidraad zijn”. Haar sets worden daarnaast gekenmerkt door diverse etnische muziek invloeden waaronder Afrikaanse, oosterse, Latijns Amerikaanse en dub met vleugje minimal. Isis treed ook live op samen met Piet Jan Blauw.

Boekingen van 100% Isis

Sinds eind 2001 is Isis directrice van haar eigen artiesten agentschap en productiekantoor Magma, gevestigd in Amsterdam. Eind 2005 richtte ze haar eigen platenlabel op genaamd All is One. Naast deze eigen compilaties heeft ze ook producties gemaakt met de Frans Nederlandse producer Eric Nouhan en Piet Jan Blauw en zit ze momenteel in de studio met Arjuna Schiks.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig 100% Isis kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je 100% Isis wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van 100% Isis wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij 100% Isis online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van 100% Isis kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

100% Isis boeken

Ben jij benieuwd hoe je 100% Isis kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct 100% Isis boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van 100% Isis

100% Isis inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van 100% Isis

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand