Re-Play boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 800 personen * Bezetting: 4 personen * Genre: Soul / R&B * Originele bezetting! 

€3.495,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

In 1990 richtten Alwin Burke, Samuel de Wit en Henk Waarde de band Re-Play op. De muzikale vrienden traden eerder al samen op als The Pasadenas in de Soundmixshow en brachten onder de naam 4 to Soul twee Engelstalige singles uit in Duitsland.

Re-Play boeken

Toen Re-Play op het idee kwam om van Engelstalige nummers te switchen naar nummers in hun eigen taal, bleek dit een doorslaand succes. De band schakelde definitief over op Nederlandstalige R&B-nummers. In deze periode voegde het laatste lid van Re-Play, Mark Dakriet, zich bij de band. R&B-sensatie Re-Play bracht de eerste Nederlandstalige single uit in 1996: ‘Ik denk aan jou’. Twee jaar later volgde de Top 40-hit ‘Kijk om je heen’. Ook bracht Re-Play in dat jaar zijn debuutalbum uit met de hitsingle ‘Ala Day, ik leef alleen voor jou’. Hiermee scoorde Re-Play een top 10-notering in de Nederlandse Top 40. In 1999 nam Re-Play de single ‘Never nooit meer’ op met Gordon. Het talent van Re-Play werd in 2001 en 2002 beloond met de TMF Award voor de beste Nederlandse R&B-groep.

Boekingen van Re-Play

Na het succes van ‘Never nooit meer’ besloot Re-Play nogmaals samen te werken met Gordon. Dit resulteerde in het album Gordon & Re-Play. Deze samenwerking leverde Re-Play nogmaals een TMF Award op voor de beste Nederlandse R&B-groe

Direct Re-Play huren? Klik hier voor boekingen van Re-Play

Video afspelen

Re-Play boeken

€3.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.695,-
€3.195,-
€3.000,-