Lois Lane boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, enkel monitorset
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop

Wil jij Lois Lane boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Lois Lane. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Lois Lane is al ruim dertig jaar actief in de muziekwereld. Deze Nederlandse band is opgericht door Monique Klemann, Tijn Touber en Evert Abbing. Suzanne Klemann, de zus van Monique, maakte in eerste instantie nog deel uit van de band. Zij kwam in de groep nadat de oorspronkelijke achtergrondzangeres Lois Lane verliet. Twee jaar hierna kwam Lois Lane in de finale van de Grote Prijs van Nederland en werd hen een platencontract aangeboden. In datzelfde jaar kwam hun debuutsingle uit, genaamd ‘Break it up’.

Biografie Lois Lane

Een jaar later heeft de band de titelsong ‘Amsterdamned‘ opgenomen, voor de gelijknamige film. Dit was hun grote doorbraak. Hun grootste hit kwam een jaar later. Dit was ‘It’s the first time’.

Voorprogramma Prince

Deze stond dertien weken in de hitlijsten. Loïs Lane heeft in totaal negen albums uitgebracht, waaronder het album Precious, die voor een groot deel geproduceerd was door niemand minder dan Prince! De band heeft ook in het voorprogramma van Prince mogen optreden tijdens zijn tournee door Europa in 1990.

Boekingen van Lois Lane

Loïs Lane had niet alleen de titelsong voor Amsterdamned gezongen. Zij zijn ook verantwoordelijk voor de titelsong van Dunya & Desi en Combat.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Lois Lane kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Lois Lane wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Lois Lane wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Lois Lane online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Lois Lane kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Lois Lane boeken

Ben jij benieuwd hoe je Lois Lane kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Lois Lane boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Lois Lane

Lois Lane inhuren

€3.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lois Lane

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, enkel monitorset2 personenPop€3950,-
Live bandshow1 x 50-60 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenPopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€3.995,-
€3.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand