Randy Voet boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 400 personen * Bezetting: 1 persoon * Genre: NL / Feest

€495,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Op 25 januari 1991 werd in het Brabantse Oss Randy geboren.Op zijn achtste jaar begon het allemaal op zijn eigen kamer. Hij zong toen vooral op zijn eigen kamer, bij voorkeur nummers van Marco Borsato.Zijn eerste optreden was in theater “De Lievekamp”, tijdens de pronkzitting met carnaval. dit was in groep acht van het basisonderwijs.

Randy Voet boeken

De jaren hierna gingen gewoon weer door zoals normaal, tot juli 2006, toen is de wereld voor hem een beetje omgeslagen. Zijn oom hoorde hem zingen en zei tegen Randy, `' Ik ga met een man praten voor een cd `'. Hij wachtte af en kwam terecht bij Tonny van de Ven die vanaf de eerste klanken al razend enthousiast over hem was.Randy ging een single maken en nam die op bij de studio van Waylon van der Heijden, ook wel bekend als DJ Goldfinger. Ook zijn 2e cd-single werd opgenomen in de studio van Goldfinger. De titel werd “Hoe je het went of keert”. Na deze single besloot Randy met zijn vader en oom te zoeken naar een volgende stap en ze kwamen uit in de studio van Emile Hartkamp. Dit gebeurde halfweg 2008.

Boekingen van Randy Voet

Na verschillende demo's te hebben in gezongen werd er een plaat uitgekozen voor Randy , met als titel ''Als de avond voor ons is gevallen''. Deze plaat werd uiteindelijk uitgebracht door platenmaatschappij Plutomusic en kwam terecht op nummer 51 van de Mega Top 100. Randy besloot daarna om een nieuwe muziekstijl gaan te zingen die eigenlijk al vanaf het begin af aan bij hem thuis hoort. Hij wil zelf graag de Nederpopkant op. Er werd driftig gezocht naar een geschikte studio en hij kwam uit bij de Rooftop Studio's in Holten (Edwin van Hoevelaak & Edwin de Groott ) . De eerste single is inmiddels uit en Randy is super blij met het resultaat van de plaat. Kortom: Randy voelt zich super in alle opzichten.

Direct Randy Voet huren? Klik hier voor boekingen van Randy Voet

Video afspelen

Randy Voet boeken

€495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€425,-
€895,-
€795,-