Benno Van Vugt boeken

Ook te boeken inclusief geluid (zie onderaan pagina)
€545,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €545,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Benno van Vugt boeken op jouw feestje? De Tilburgse feestzanger Benno van Vugt is in 2016 bij het grote publiek doorgebroken. Zijn zomerhit “Mooie nieuwe zonnebril” gooide hoge ogen op het internet. Dat Benno van Vugt uit Tilburg komt, is meteen te horen aan zijn accent. De ‘rasechte Tilburger’ heeft al 9 jaar zijn eigen schoonmaakbedrijf. Zijn hart ligt toch echt bij het zingen. Liefst zo vaak mogelijk dus roept hij iedereen op om Benno van Vugt te boeken.

Steeds vaker herkend

Sinds de lancering van zijn nieuwe single wordt de Tilburgse feestzanger steeds vaker herkend. Heel doelgericht zoekt Ben de publiciteit (via lokale radio, lokale TV en meer) en gaat hij ook de bühne op. Op korte tijd wist hij een hechte schare trouwe fans op te bouwen waarvoor vele ervaren artiesten jaren nodig hebben om dit te bereiken. De boekingen van Benno van Vugt gingen dan ook als een speer.

Benno Van Vugt boeken

De feestzanger had al succesjes met carnavalskrakers als Ik zie pinguïns overal en Ik wil het lipje van jouw blikje zijn. Dit jaar hoopt hij een kneiter van een zomerhit te scoren. En dat lijkt de goede kant op te gaan. De videoclip van “Mooie Nieuwe Zonnebril”is al 600.000 keer bekeken op Facebook. Benno schrijft zijn teksten zelf aan de hand van dagelijkse dingen die hij ziet of mee maakt. Benno van Vugt is regelmatig te horen in de ochtendshow van Omroep Brabant, waar hij het nieuws belicht. Hij zong hiervoor zijn eigen jingle in. Benno van Vugt werkt elk jaar op de Tilburgse Kermis mee aan Kermis TV van Omroep Tilburg. Steeds meer mensen willen dan ook Benno van Vugt boeken.

Boekingen van Benno Van Vugt

Tijdens zijn optredens zet Benno de tent op zijn kop met geweldige feesthits, naast zijn eigen singles natuurlijk. Je kunt Benno van Vugt boeken als zanger, presentator maar dus ook als look-a-like van de Nederlandse Koning … stel je voor op de foto gaan met …. je product laten presenteren door … of je feest laten opluisteren door deze zanger-entertainer met een absolute gelijkenis met een echter royal.

Aarzel niet …. BOEKEN

Direct Benno van Vugt boeken? Klik hier voor boekingen van Benno van Vugt

Benno Van Vugt boeken

€545,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Benno Van Vugt

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€545,-
Tape-act1 x 30 minutebinclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€695,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand