Benno Van Vugt boeken

Ook te boeken inclusief geluid (zie onderaan pagina)
€545,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €545,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Benno Van Vugt boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Benno Van Vugt. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Tilburgse feestzanger Benno van Vugt is in 2016 bij het grote publiek doorgebroken. Zijn zomerhit “Mooie nieuwe zonnebril” gooide hoge ogen op het internet. Dat Benno van Vugt uit Tilburg komt, is meteen te horen aan zijn accent. De ‘rasechte Tilburger’ heeft al 9 jaar zijn eigen schoonmaakbedrijf. Zijn hart ligt toch echt bij het zingen. Liefst zo vaak mogelijk dus roept hij iedereen op om Benno van Vugt te boeken.

Steeds vaker herkend

Sinds de lancering van zijn nieuwe single wordt de Tilburgse feestzanger steeds vaker herkend. Heel doelgericht zoekt Ben de publiciteit (via lokale radio, lokale TV en meer) en gaat hij ook de bühne op. Op korte tijd wist hij een hechte schare trouwe fans op te bouwen waarvoor vele ervaren artiesten jaren nodig hebben om dit te bereiken. De boekingen van Benno van Vugt gingen dan ook als een speer.

Biografie Benno Van Vugt

De feestzanger had al succesjes met carnavalskrakers als Ik zie pinguïns overal en Ik wil het lipje van jouw blikje zijn. Dit jaar hoopt hij een kneiter van een zomerhit te scoren. En dat lijkt de goede kant op te gaan. De videoclip van “Mooie Nieuwe Zonnebril”is al 600.000 keer bekeken op Facebook. Benno schrijft zijn teksten zelf aan de hand van dagelijkse dingen die hij ziet of mee maakt. Benno van Vugt is regelmatig te horen in de ochtendshow van Omroep Brabant, waar hij het nieuws belicht. Hij zong hiervoor zijn eigen jingle in. Benno van Vugt werkt elk jaar op de Tilburgse Kermis mee aan Kermis TV van Omroep Tilburg. Steeds meer mensen willen dan ook Benno van Vugt boeken.

Boekingen van Benno Van Vugt

Tijdens zijn optredens zet Benno de tent op zijn kop met geweldige feesthits, naast zijn eigen singles natuurlijk. Je kunt Benno van Vugt boeken als zanger, presentator maar dus ook als look-a-like van de Nederlandse Koning … stel je voor op de foto gaan met …. je product laten presenteren door … of je feest laten opluisteren door deze zanger-entertainer met een absolute gelijkenis met een echte royal. Aarzel niet …. BOEKEN

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Benno Van Vugt kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Benno Van Vugt wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Benno Van Vugt wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Benno Van Vugt online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Benno Van Vugt kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Benno Van Vugt boeken

Ben jij benieuwd hoe je Benno Van Vugt kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Benno Van Vugt boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Benno Van Vugt

Benno Van Vugt inhuren

€545,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Benno Van Vugt

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€545,-
Tape-act1 x 30 minutebinclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€695,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand