William Bonne boeken

€495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij William Bonne boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van William Bonne. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

William Bonne is geboren op 6 augustus 1985 te Apeldoorn. Sinds 2008 is deze altijd goedlachse en vrolijke zanger te zien op de bühne en trekt hij het hele land door.

Biografie William Bonne

Samen met zijn beste vriend Sander Beumer startte het duo in 2009 een drive in show onder de naam Galaxy Events Drive In en al snel steeg het aantal boekingen. Naast de drive in show heeft William diverse singles uitgebracht en in …. zijn debuutalbum ‘Naam’. De mannen brachten in 2016 samen het liedje ‘Radeloos Hopeloos Verliefd’ uit. In 2016 ging het roer om en besloot William een samenwerking aan te gaan met producers Emile Hartkamp en Norus Padidar en Michael Hartkamp als zijn nieuwe manager.

Boekingen van William Bonne

Het heeft geleid tot zijn nieuwe single ‘Liever Vrij Zijn’. Met deze plaat laat de zanger nogmaals duidelijk zien dat hij een échte feestzanger is en van iedere boeking een top feest weet te maken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig William Bonne kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je William Bonne wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van William Bonne wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij William Bonne online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van William Bonne kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

William Bonne boeken

Ben jij benieuwd hoe je William Bonne kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct William Bonne boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van William Bonne

William Bonne inhuren

€495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van William Bonne

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 200 personen1 persoonAllround€495,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand