William Bonne boeken

€495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

William Bonne is geboren op 6 augustus 1985 te Apeldoorn. Sinds 2008 is deze altijd goedlachse en vrolijke zanger te zien op de bühne en trekt hij het hele land door.

William Bonne boeken

Samen met zijn beste vriend Sander Beumer startte het duo in 2009 een drive in show onder de naam Galaxy Events Drive In en al snel steeg het aantal boekingen. Naast de drive in show heeft William diverse singles uitgebracht en in …. zijn debuutalbum ‘Naam’. De mannen brachten in 2016 samen het liedje ‘Radeloos Hopeloos Verliefd’ uit. In 2016 ging het roer om en besloot William een samenwerking aan te gaan met producers Emile Hartkamp en Norus Padidar en Michael Hartkamp als zijn nieuwe manager.

Boekingen van William BonneHet heeft geleid tot zijn nieuwe single ‘Liever Vrij Zijn’. Met deze plaat laat de zanger nogmaals duidelijk zien dat hij een échte feestzanger is en van iedere boeking een top feest weet te maken.

Direct William Bonne huren? Klik hier voor boekingen van William Bonne

William Bonne boeken

€495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van William Bonne

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 200 personen1 persoonAllround€495,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand