Plankgas boeken

€495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Apres-Ski

Wil jij Plankgas boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Plankgas. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dit vrolijke mannetje kwam zo snel, dat het leek alsof hij zijn eigen geboorte wilde meemaken. Met volle vaart gleed hij in 1996 op de 11de van 11de om 11 over 11 de wereld in en dat had een reden. Zo was hij precies op tijd voor het belangrijkste feest voor een Brabantse jongen uit Breda: het Carnaval.

Biografie Plankgas

Het vrolijke kind had zijn bijnaam al te pakken Plankgas en na het carnaval zou de echte naam wel komen. Die kwam er dus nooit; hij kwam Plankgas en zo is hij blijven heten. En zo is Plankgas ook opgegroeid.

Feestartiesten boeken

Het snelst z’n bordje leeg aan tafel, het snelst weer buiten om te spelen en het kind dat uiteindelijk alle scholen het snelst doorliep… Plankgas had daarvoor zijn reden. Hij nam zo de snelste weg naar het podium.

Boekingen van Plankgas

Daar eenmaal beland, kwam hij tot rust… Het leek alsof hij geboren was voor dit doel… altijd de kortste weg met als doel zo snel mogelijk het feestje te maken. Plankgas is de snelste, de eerste en de beste garantie voor een Party, want als hij gaat… dan gaan we allemaal mee… Plankgas.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Plankgas kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Plankgas wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Plankgas wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Plankgas online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Plankgas kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Plankgas boeken

Ben jij benieuwd hoe je Plankgas kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Plankgas boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Plankgas

Plankgas inhuren

€495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Plankgas

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonFeest / Apres-Ski€495,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand