Plankgas boeken

€495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Apres-Ski

Wil jij Plankgas boeken voor jouw feest of evenement? Dit vrolijke mannetje kwam zo snel, dat het leek alsof hij zijn eigen geboorte wilde meemaken. Met volle vaart gleed hij in 1996 op de 11de van 11de om 11 over 11 de wereld in en dat had een reden. Zo was hij precies op tijd voor het belangrijkste feest voor een Brabantse jongen uit Breda: het Carnaval.

Plankgas boeken

Het vrolijke kind had zijn bijnaam al te pakken Plankgas en na het carnaval zou de echte naam wel komen. Die kwam er dus nooit; hij kwam Plankgas en zo is hij blijven heten. En zo is Plankgas ook opgegroeid.

Feestartiesten boeken

Het snelst z’n bordje leeg aan tafel, het snelst weer buiten om te spelen en het kind dat uiteindelijk alle scholen het snelst doorliep… Plankgas had daarvoor zijn reden. Hij nam zo de snelste weg naar het podium.

Boekingen van Plankgas

Daar eenmaal beland, kwam hij tot rust… Het leek alsof hij geboren was voor dit doel… altijd de kortste weg met als doel zo snel mogelijk het feestje te maken. Plankgas is de snelste, de eerste en de beste garantie voor een Party, want als hij gaat… dan gaan we allemaal mee… Plankgas.

Direct Plankgas inhuren? Klik hier voor boekingen van Plankgas

Plankgas boeken

€495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Plankgas

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonFeest / Apres-Ski€495,-

Vergelijkbare artiesten

€675,-
€650,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand