Ramon Beense boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 200 personen * Bezetting: 1 persoon * Genre: Feest / Nederlandstalig

€850,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Sinds zijn indrukwekkende optreden in het TV programma: Bloed, Zweet en Tranen is Ramon Beense veel geboekte zanger geworden. Ramon Beense is geboren in Amsterdam met een prachtige stem en een enorm zangtalent. Wanneer (grote) broer Peter Beense gaat zingen begint het bij Ramon al snel te kriebelen en zal ook hij binnen niet al te lange tijd de bühne op springen.

Ramon Beense boeken

Inmiddels heeft deze 44 jarige zanger al vele Nederlandstalige single’s en albums gemaakt waarvan een aantal hoog in de Nederlandse hitlijsten hebben gestaan. De afgelopen periode bracht hij meerdere singles uit: ‘Dans met mij door het leven, ‘Ik was een heel klein beetje dronken’, ‘’t Is Wel Wennen’, ‘Het Einde Van Een Mooie Nacht’, ’Ik Dans De Salsa In Rio’ e.a..Tevens zijn er 2 albums uitgebracht: ‘Met Hart en Ziel’en ‘Koning te Rijk’.

Boekingen van Ramon Beense

Het laatste jaar heeft zijn carrière een grote sprong gemaakt en we gaan zeker meer van hem zien en horen! Dit jaar is hij te zien in het SBS6 TV programma: Het is hier fantastisch!

Direct Ramon Beense huren? Klik hier voor boekingen van Ramon Beense

Video afspelen

Ramon Beense boeken

€850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€595,-
€695,-
€1.395,-