Dennis Wiltink boeken

Ook 2 x 30 minuten te boeken: € 895,-
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederpop

Wil jij Dennis Wiltink boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dennis Wiltink. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dennis Wiltink is een artiest met een energieke show die past op vrijwel iedere gelegenheid. Of het nou een bruiloft, bedrijfsfeest of een bruine kroeg betreft, Dennis brengt altijd zijn unieke sfeer met zich mee. Zijn repertoire bestaat voornamelijk uit Nederlandstalige popmuziek.

Biografie Dennis Wiltink

Zijn uitgebrachte singles worden veelvuldig gedraaid op bijvoorbeeld Radio NL, Sterren NL, etc. De hoogste notering bereikte hij met zijn single ‘Samen één’. Deze verscheen in de Dutch Charts Top 100 en leverde hem in 2013 een nominatie op in de categorie Sena Beste Nederlands Talent tijdens de Buma Awards.

Boekingen van Dennis Wiltink

Het is mogelijk dat Dennis het optreden aanpast naar uw wensen, mits het combineert met zijn Nederlandstalige repertoire. Het optreden is altijd inclusief eigen geluidstechnicus en standaard een A-set tot ca. 200 personen. Indien er geluid aanwezig is zal er worden ingeprikt op de aanwezige installatie.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dennis Wiltink kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dennis Wiltink wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dennis Wiltink wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dennis Wiltink online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dennis Wiltink kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dennis Wiltink boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dennis Wiltink kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dennis Wiltink boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dennis Wiltink

Dennis Wiltink inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dennis Wiltink

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 250 personen1 persoonNederpop€695,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand